• Jauns
search

Matča gaišā tējas bambusa karotīte (chashaku) MOYA

3,80 €
AR PVN

Tradicionāla bambusa karote matča pagatavošanai

Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (2)

 

Piegādes nosacījumi

Chashaku bambusa matcha karote

Chashaku ir bambusa karote, ko izmanto matcha ieliešanai. Šim nolūkam to izmanto tradicionālās japāņu tējas ceremonijas laikā. Tas ļauj precīzi izmērīt nepieciešamo matcha daudzumu. Matcha tēja tiek pagatavota atšķirīgi no citiem tējas veidiem, un čašaku karotes izmantošana ir būtiska japāņu tējas rituāla sastāvdaļa un tuvina mūs tradicionālajai ceremonijai.

Nemazgājiet trauku mazgājamajā mašīnā!

Chashaku ir tradicionāls matcha pasniegšanas aksesuārs un tējas ceremonijas neatņemama sastāvdaļa. Karotes izliektā daļa tiek izmantota, lai paņemtu nelielu tējas porciju un ievietotu to tasē (matchawan). Pēc tam matcha saputo ar nelielu ūdens daudzumu, izmantojot dzelti, lai iegūtu viendabīgu konsistenci un maigas putas uz virsmas. Apkaisītā matcha daudzums ir atkarīgs no jūsu individuālajām vēlmēm. Tradicionāli, lai pagatavotu zemas intensitātes "usucha" tēju, jāielej viena tējkarote čašaku un apmēram 75-100 ml karsta ūdens. Šī proporcija ir ideāla, lai radītu perfektu putojošu tekstūru uz matcha virsmas. Koicha jeb bieza tēja tiek pagatavota, izmantojot daudz lielāku matcha porciju. Sajauc 4-6 tējkarotes chashaku 150 ml ūdens. Iegūtā matcha ir daudz biezāka un saldāka. Saputot ir grūtāk, un šī metode nerada raksturīgās putas. Koicha tiek pasniegta gandrīz tikai japāņu tējas ceremonijas laikā.

Noskaties, kā Moya Matcha dibinātājs Hitomi Saito gatavo matcha tēju tradicionālā veidā – video

2 vienības:

Jums arī varētu patikt