

(166,67 € kg)
100% organiska japāņu wakocha
IZCELSMES VALSTS: Japāna
GARŠA: maiga, augu valsts ar rūgtenu nokrāsu
KRĀSA: dzidra dzeltenzaļa nokrāsa
Piegādes nosacījumi
VAKOČA: MELNĀ TĒJA NO JAPĀNAS
Šīs melnās lapu tējas garša ir patiesi izsmalcināta, viegli ziedoša, ar jūtamu medus un garšvielu pieskaņu. Terminu "kou-cha" 紅茶 var tulkot kā "sārtinātas krāsas tēju". Šāds apzīmējums tika izveidots, pateicoties japāņu mīkstajam ūdenim, kas, pievienojot melnās tējas lapām, kļūst tumši sarkans ar zilu nokrāsu. Tāpēc arī agrāk wakocha tika saukta par "sarkano tēju". Brūvējot vidējas cietības ūdenī, kas vairāk raksturīgs Eiropas valstīm, tēja iegūst tumšu dzintara krāsu. Moya Wakocha tiek kultivēta un apstrādāta Mie reģionā Honshu salā.
VAKOČAS ĪPAŠĪBAS
Melnā tēja wakocha ir ideāli piemērota kā maltīšu un desertu kompanjons, kura saldumu smalki dala ar tējas rūgteno pieskaņu. Tāpat kā jebkura cita melnā tēja, arī wakocha pēc novākšanas tiek pakļauta žāvēšanas un fermentācijas procesam, kas to atšķir no zaļajām tējām. Šī procesa rezultāti ir wakocha tumšā krāsa, nedaudz piezemēta garša un samazināts kofeīna saturs, salīdzinot ar piem. zaļā tēja sencha. Melnās tējas dzeršana uzlabo gremošanas sistēmu. Wakocha infūzija var būt aminoskābju, beta karotīna, folijskābes, kālija, kalcija un fosfora avots. Tā kā Japānā nav daudz lauksaimnieku, kas nolemtu kultivēt un apstrādāt melno tēju, japāņu wakocha joprojām ir neparasts delikatese.
VAKOČAS PAGATAVOŠANA
Tilpums: 2-3 g / 150 ml
TEMPERATŪRA: 90-95°C
INFŪZIJAS LAIKS: 3-4 min
VAIRĀKAS INFŪZIJAS: 1
Sastāvdaļas: Wakoucha melnā tēja
Jums arī varētu patikt