• Jauns
search

Ginekol 40 tab. Evalar Laimes palēcīte augs un ekstrakts

9,40 €
AR PVN

Laimes palēcītes augs un ekstrakts tabletēs. Palīdz uzturēt sieviešu reproduktīvo veselību.

Daudzums
Noliktavā (4)

 

Piegādes nosacījumi

Aktīvā viela: Laimes palēcītes garšaugs, Laimes palēcītes zāles ekstrakts, pelašķu garšaugu ekstrakts
Darbība: palīdz uzturēt sieviešu reproduktīvo veselību

Kādu dienu tu nolem: es gribu bērnu! Kas jāzina, lai mēģinājumi palikt stāvoklī un dzemdēt nebūtu neauglīgi? Protams, jums ir stingri jāievēro visi jūsu ginekologa ieteikumi un receptes - tas nav apspriežams. Un papildus, lai stiprinātu un saglabātu savu veselību un palielinātu grūtniecības iestāšanās iespējas, lietojiet Gynecol – tas ir patentēts1 bioloģiski aktīvs uztura bagātinātājs, kura pamatā ir ārstniecības augu dzemdes ekstrakts, ko pastiprina ārstniecības augu komplekss.

Borovaya uterus (ortilia lopsided) jau izsenis ir pazīstama ar savām īpašībām sieviešu veselības stiprināšanai un uzturēšanai - no tās novārījumus un uzlējumus cilvēki izmantojuši gadsimtiem ilgi; un tikai nesen veiksmīgā tās izmantošanas pieredze ir guvusi zinātnisku pamatojumu. Kā izrādījās, cūkas dzemdes zāle satur fitohormonus - īpašas vielas, kas paaugstina auglību (spēju apaugļot2). Garšaugiem, ko izmanto uzlējumu un novārījumu veidā, ir savi trūkumi. Pirmkārt, tos sagatavojot, ir grūti saglabāt devas precizitāti. Otrkārt, daudziem augu uzlējumiem ir rūgta garša. Augu izcelsmes līdzeklis Ginekol novērš šīs problēmas!

Ērtā izdalīšanās forma – apvalkotās tabletes – ļauj ērti lietot Gynecol visa kursa laikā. Un aktīvo sastāvdaļu dozēšanas precizitāti nodrošina Evalar farmācijas ražošanas augstie standarti. Katra Ginekol tablete satur augu ekstraktus, kuru stiprums ir desmitiem reižu lielāks par pašu garšaugu stiprumu. Gynecol iedarbojas saudzīgi un vienlaikus – daudzpusēji, sagatavojot sievietes ķermeni nākotnes mātei un palīdz uzturēt reproduktīvo veselību.
Augu komplekss Ginekol:

– Piemīt pretiekaisuma, pretmikrobu iedarbība;

- Palīdz normalizēt sievietes reproduktīvās sistēmas darbību (ieskaitot menstruāciju traucējumus) un samazināt atkārtotu paasinājumu skaitu;

- Sieviešu dzimumorgānu normālas mikrofloras uzturēšana.
Ginekola:

– var lietot jebkurā menstruālā cikla laikā;

- saderīgs ar hormonālajiem kontracepcijas līdzekļiem.

Izdalīšanās forma: 40 tabletes, katra pa 0,24 g.

Sastāvs: latvāņu zāle (Ortilia unilateral), mikrokristāliskā celuloze (nesējs), latvāņa garšaugu ekstrakts (Ortilia lopsided), pelašķu garšaugu ekstrakts, plēves pārklājuma sastāvdaļas (pārtikas piedevas): kalcija karbonāts (krāsviela), hidroksipropilmetilceluloze (biezinātājs), 80 tween-tween- (emulgators), dabīgā kartamusa ekstrakta krāsviela, polietilēnglikols (glazūra), kalcija stearāts un amorfais silīcija dioksīds (pretsalipes līdzekļi).

2 tabletes (dienas deva) satur

Augšzemes dzemdes zāle - 180 mg

Augšzemes dzemdes garšaugu ekstrakts - 60 mg

Pelašķu garšaugu ekstrakts - 40 mg

Lietojot 2 tabletes dienā, organisma ikdienas fizioloģiskās vajadzības pēc flavonoīdiem rutīna izteiksmē apmierina par 15% (vismaz 4,5 mg).

Ieteikumi lietošanai

Sievietes lieto 1 tableti 2 reizes dienā ēšanas laikā. Ārstēšanas ilgums - vismaz 1 mēnesis.

Kontrindikācijas

Individuāla nepanesība pret uztura bagātinātāju sastāvdaļām, grūtniecība, zīdīšanas periods. Pirms lietošanas jākonsultējas ar savu ārstu.

Uzglabāšanas apstākļi

Uzglabāt temperatūrā, kas nepārsniedz 25°C

Ražotājs/organizācija, kas pieņem pretenzijas: AS "Evalar", Krievija, 659332, Altaja apgabals, Biysk, st. Sociālistisks, 23/6, www.evalar.ru

Derīguma termiņš 36 mēneši no izgatavošanas datuma uz iepakojuma

4602242003885
4 vienības:

Datu lapa

Izcelsmes valsts
Krievija