search

Altaja sveķu košļājamie sveķi no ciedra sveķiem ar bišu vasku Nr.4*2g

1,29 €
AR PVN
Daudzums
Noliktavā (4)

 

Piegādes nosacījumi

"Altaja sveķu" ciedrs ar bišu vasku ir dabisks un videi draudzīgs mutes dobuma higiēnas līdzeklis.

Košļājamie sveķi efektīvi attīra muti un zobus, tiem piemīt antibakteriālas un pretvīrusu īpašības, nodrošinot kariesa un mutes dobuma slimību profilaksi, ko izraisa patogēno mikroorganismu savairošanās (stomatīts, gingivīts, periodontīts, faringīts, laringīts u.c.), stiprina košļājamos muskuļus un. smaganas.

Komponentu īpašības:

 Ciedru sveķi ir aromātiska sveķaina viela, kas izdalās, ja tiek bojāta koka sega. Sveķu bioloģiski aktīvajām vielām piemīt pretmikrobu īpašības, kuru dēļ tās atsvaidzina elpu un dezinficē mutes dobumu. Lapegles sveķos esošie antioksidanti pasargā organismu no brīvajiem radikāļiem – molekulārajiem agresoriem, kas atzīti par vienu no galvenajiem priekšlaicīgas organisma novecošanas, šūnu mutāciju un vairāk nekā 80 veidu slimību attīstības faktoriem.

 Bišu vasks satur vairāk nekā 300 bioaktīvu komponentu, no kuriem galvenais smaganu un zobu veselībai ir A vitamīns. Šī vitamīna trūkums izraisa mutes dobuma iekaisuma slimību attīstību un zobu emaljas bojāšanos. Pateicoties bišu vaska plastiskumam, produkts ir košļājams un nelīp pie smaganām un zobiem.

Darva "Altaja Živitsa" ir droša un veselīga alternatīva sintētiskajai košļājamajai gumijai.
Uzglabāšanas apstākļi

uzglabāt temperatūrā no 0 līdz +25 un relatīvajam mitrumam ne vairāk kā 75%. Izvairieties no sveķu tiešas saules gaismas iedarbības.

Sastāvs: attīrīti Sibīrijas ciedra sveķi, bišu vasks.
Izcelsmes valsts: Krievija.

4640205890479
4 vienības: