search

BOBS konfektes pret klepu 10*3g piparmētra ar eikaliptu

1,00 €
AR PVN
Daudzums
Noliktavā (4)

 

Piegādes nosacījumi

BOBS uztura bagātinātājs ir universāls līdzeklis, lai mazinātu sāpes un aizsmakumu kaklā vokālā stresa laikā, kā arī svaigai elpai un imunitātes saglabāšanai.

Produkta ikdienas tilpums (3-6 konfektes) satur vismaz 16-32 mg C vitamīna. Tas svārstās no 26,5 līdz 53% no ieteicamās vitamīna devas pieaugušajam.

BOBS uztura bagātinātājs ir pieejams nūjiņās, no kurām katra satur 10 konfektes. Šo iepakojumu var viegli paņemt līdzi; tas ietilps sievietes somā, automašīnas cimdu nodalījumā, vīriešu portfelī un virsdrēbju kabatās.

Farmakoloģiskā darbība

 mīkstināt kaklu
 ir atsvaidzinošs efekts.

Indikācijas

 Kā papildu C vitamīna avots.


Kontrindikācijas

Individuāla sastāvdaļu nepanesamība, grūtniecība, zīdīšana, ogļhidrātu metabolisma traucējumi.

Pirms lietošanas ieteicams konsultēties ar ārstu.

Lietošanas norādījumi un devas

Bērni, kas vecāki par 3 gadiem, lieto 3 pastilus, vecāki par 11 gadiem - 3-6 gabaliņus dienā, izšķīdinot mutē, līdz tie pilnībā izšķīst.

Lietošanas ilgums ir 1 mēnesis, nepieciešamības gadījumā var atkārtot.

Ieteicams
Ieteicams kā ilgstošas ​​iedarbības un ātri nomierinošs līdzeklis pret klepu un kakla sāpēm pie visām saaukstēšanās un akūtām augšējo elpceļu saslimšanām. Kuņģa-zarnu trakta slimībām kā līdzekli grēmu mazināšanai un kuņģa stiprināšanai gastrīta laikā. Nervu sistēmas un miega traucējumiem kā nomierinošs līdzeklis.
Pieaugušie kā papildu C vitamīna avots.

Sastāvs: cukurs, cietes sīrups, skābuma regulētājs citronskābe, eikalipta ēteriskā eļļa, mentols, piparmētru garša un aromāts, l-askorbīnskābe (C vitamīns), pārtikas krāsviela E141. Uzturvērtība uz 100 g: enerģētiskā vērtība 1615 kJ/380 kcal, tauki 0 g, no tiem piesātinātās taukskābes 0 g, ogļhidrāti 95 g, no tiem cukuri 75 g, olbaltumvielas 0 g, sāls 0 g.

Lietojiet katru dienu bērniem, kas vecāki par 3 gadiem. 3 gab, bērniem no 11 gadu vecuma. , pieaugušajiem 3-6 gab.

Nav ieteicams grūtniecības, zīdīšanas laikā utt. neiecietība.

Uzglabāšana: +25ºC, sausā vietā.

Ražots Krievijā

4600416017669
4 vienības: