search

Selēns Forte ar C vitamīnu 60 tabletes Evalar

7,10 €
AR PVN

Antioksidantu komplekss, lai aizsargātu šūnas no brīvo radikāļu bojājumiem, stiprinātu imūnsistēmu un uzturētu sirds veselību.

Daudzums
Noliktavā (4)

 

Piegādes nosacījumi

Aktīvā viela:
askorbīnskābe (C vitamīns), atlase.

Darbība:
antioksidantu aizsardzībai, imunitātes stiprināšanai, sirds veselības uzturēšanai.

Selēns ir svarīgs organisma antioksidantu, imūnsistēmu un detoksikācijas aizsardzības sistēmās un atbalsta sirds un asinsvadu darbību. Bet slikta uztura, stresa, sliktas vides un smēķēšanas dēļ mums bieži ir nepieciešami papildu selēna piedevas.

Selēns ir organisma funkcionēšanai nepieciešams mikroelements, ar kuru mūsu organismu ikdienā pietiekamā daudzumā (50-70 mcg) vajadzētu nodrošināt ar pārtiku.

1 Evalar tablete "Selenium Forte ar C vitamīnu" satur ikdienas nepieciešamību pēc selēna (70 mcg), C vitamīna un veicina:

 aizsargā šūnas no brīvo radikāļu bojājumiem;
 imūnsistēmas stiprināšana;
 saglabājot sirds un asinsvadu veselību.

Mūsu ķermeņa antioksidantu aizsardzības sistēma cīnās ar brīvajiem radikāļiem, kas bojā šūnas. Brīvo radikāļu radītie bojājumi ir viens no ar vecumu saistītu izmaiņu cēloņiem sirdī, asinsvados, smadzenēs, acu audos utt. Selēns aizsargā šūnu membrānas no brīvo radikāļu bojājumiem, kā arī palīdz citiem antioksidantiem, īpaši C vitamīnam, sasniegt savu antioksidanta potenciālu. Selēns un C vitamīns darbojas kopā organismā.

Imūnās aizsardzības sistēma cieš arī bez selēna, jo selēns ir daļa no daudziem imūno proteīniem un fermentiem. Kad organismā ir pietiekami daudz selēna, tam ir spēcīga imūnsistēma un tas ir vairāk pasargāts no nelabvēlīgiem ārējiem faktoriem.

Sirds un asinsvadu sistēma: selēns piedalās holesterīna metabolismā un uztur tā līmeni asinīs. Selēns arī uztur normālu spiedienu un asinsvadu elastību.

Turklāt ir pētīta un apstiprināta selēna līdzdalība aizkuņģa dziedzera, aknu darbībā, audu elastības uzturēšanā un seksuālās aktivitātes uzturēšanā. Vīriešiem gandrīz puse no organismā esošā selēna piedalās sēklinieku sēklinieku kanāliņu funkcijās. Viņš pazūd ar ejakulātu. Tāpēc vīriešiem ir lielāka vajadzība pēc selēna nekā sievietēm.

Sastāvs: mikrokristāliskā celuloze (nesējs), askorbīnskābe (C vitamīns); Plēves pārklājuma sastāvdaļas (pārtikas piedevas): kalcija karbonāts (krāsviela), hidroksipropilmetilceluloze (biezinātājs), Tween 80 (emulgators), polietilēnglikols (glazūra), dzelzs oksīdi (krāsvielas); kalcija stearāts un amorfais silīcija dioksīds (pretsalipes līdzekļi), Seleksēns (selenoksantēns).

Sastāvs 1 tabletē (dienas deva):

Selēns selenoksantēna formā, ne mazāk
70 mcg
100% (% no ieteicamās dienas devas (pietiekams līmenis)

C vitamīns (askorbīnskābe), ne mazāk
50 mg
83% (% no ieteicamās dienas devas (pietiekams līmenis))

Ieteicams kā bioloģiski aktīvs uztura bagātinātājs - papildu C vitamīna un selēna avots.

Ieteikumi lietošanai

Pieaugušajiem: 1 tablete dienā ēšanas laikā. Ārstēšanas ilgums - vismaz 1 mēnesis. Ja nepieciešams, uzņemšanu var atkārtot.

Kontrindikācijas

Individuāla sastāvdaļu nepanesamība, grūtniecība, zīdīšanas periods. Pirms lietošanas ieteicams konsultēties ar ārstu.

Uzglabāšanas apstākļi

Uzglabāt temperatūrā, kas nepārsniedz 25°C.

Ražotājs/organizācija, kas pieņem pretenzijas: Evalar CJSC, Krievija, 659332, Altaja teritorija, Biysk, st. Sociālistisks, 23/6, www.evalar.ru

4602242009603
4 vienības: