search

Milona-5 krūšu veselībai Evalar N100

9,00 €
AR PVN

Augu komplekss, kas palīdz atbalstīt sieviešu reproduktīvo orgānu funkcionālo stāvokli un piena dziedzeru veselību

Daudzums
Noliktavā (5)

 

Piegādes nosacījumi

Aktīvā viela:
raudenes garšaugs, diždadža sakne, baltziedu peonijas sakne, kliņģerīšu ziedi, lakricas saknes, sakneņi un aizmirstās kapeikas saknes, brūnaļģes taluss, čagas ekstrakts

Darbība:
palīdz atbalstīt sieviešu reproduktīvo orgānu un piena dziedzeru audu funkcionālo stāvokli

Piena dziedzerim ir svarīga loma sievietes veselībā. Tas kalpo ne tikai bērna barošanai, bet ir arī sievietes rota. Dažādos sievietes dzīves posmos piena dziedzeru darbību nosaka hormoni, tāpēc piena dziedzeru audi ir jutīgi pret jebkādām hormonālā līmeņa novirzēm. Neveselīgs dzīvesveids, stress, trekna un ogļhidrātu saturoša pārtika, alkohols, smēķēšana palielina piena dziedzeru normālas darbības traucējumu iespējamību, parādās pietūkums, sāpes, formas izmaiņas.

Piena dziedzeris ir no hormoniem atkarīgs orgāns, t.i. traucējumi tajā attīstās hormonālās nelīdzsvarotības dēļ organismā.

Liela uzmanība jāpievērš pareizam uzturam un pareizai augu izcelsmes līdzekļu lietošanai.

 Milona-5 ir pilns vielu klāsts no labi zināmiem augiem, kas ietekmē sievietes veselības uzlabošanos un palīdz uzturēt sieviešu reproduktīvo orgānu un piena dziedzeru audu funkcionālo stāvokli.

Milona-5 sastāvs ir izvēlēts, ņemot vērā visaptverošu pieeju hormonālā līdzsvara un psihoemocionālā fona uzturēšanai, kam ir liela nozīme sievietes piena dziedzeru un reproduktīvās sistēmas veselības uzturēšanā.

Oregano, dadzis, baltziedu peonija, aizmirstā kapeika, čagas ekstrakts, lakrica, kliņģerīte un brūnaļģes - augu komplekss, kas palīdz uzturēt organisma hormonālo līdzsvaru, maigi nomierinoši iedarbojas uz psihoemocionālo fonu, stiprina organisma spēju. aizsardzību, un tai ir vispārēja atjaunojoša iedarbība.

Izlaišanas forma:

Tabletes 0,5 g

Savstvdaļas:

oregano garšaugs, diždadža sakne, baltziedu peonijas sakne, kliņģerīšu ziedi, lakricas saknes, sakneņi un aizmirstā kapeikas auga saknes, brūnaļģes taluss, mikrokristāliskā celuloze (nesējs), čagas ekstrakts, kalcija stearāts un amorfais silīcija dioksīds (pretsalipes līdzekļi ).

Ieteicams kā uztura bagātinātājs – papildus flavonoīdu avots. Palīdz atbalstīt sieviešu reproduktīvo orgānu funkcionālo stāvokli un piena dziedzeru veselību.

Ieteikumi lietošanai:

Pieaugušie: 2 tabletes 1 reizi dienā ēšanas laikā. Ārstēšanas ilgums – 1 mēnesis. Pēc 10 dienu pārtraukuma ārstēšanas kursu var atkārtot.

Kontrindikācijas:

Individuāla sastāvdaļu nepanesamība, grūtniecība, zīdīšanas periods. Pirms lietošanas ieteicams konsultēties ar ārstu.

Uzglabāšanas nosacījumi:

Uzglabāt temperatūrā, kas nepārsniedz 25⁰C.

Ražotājs/organizācija, kas pieņem pretenzijas:

AS "Evalar", Krievija, 659332, Altaja apgabals, Biysk, st. Sociālistisks, 23/6, www.evalar.ru

4602242001522
5 vienības: