search

Zelta Altaja mumio attīrīts 20 tabletes Evalar

4,50 €
AR PVN

Ērtā veidā - tabletēs. 100% attīrīta Altaja mumio
Aktīvā viela: attīrīta Altaja mumijo

Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (1)

 

Piegādes nosacījumi

Sastāvdaļas: attīrīta Altaja mumiyo

Saturs 2 tabletēs (dienas deva):
Attīrīta mumiyo - 400 mg
ieskaitot humīnskābes 12 mg
24% no ieteicamās dienas devas (atbilstošs līmenis)

Bieži vien, kad jūtamies slikti, uzreiz sākam dzert saujas sintētisko tablešu, aizmirstot, ka daba mums dāvā daudzus dabiskus dziedinošus līdzekļus. Viens no tiem tiek uzskatīts par mumiyo - to bieži sauc par "kalnu sveķiem", "kalnu asarām", "kalnu vasku". Shilajit kā vērtīgs dabisko bioloģiski aktīvo vielu komplekss ir sevi labi pierādījis vairāku gadsimtu laikā, un tā izmantošana ir zinātniski pamatota ar daudziem pētījumiem.

Organisko un minerālu savienojumu kombinācija nosaka plašu mumiyo derīgo īpašību klāstu. Un katra no šīm vielām spēj piedalīties dažādos ķermeņa vielmaiņas procesos, aktivizējot šūnu un audu vielmaiņu. Altaja kalnos savāktajām mumijom piemīt unikālas īpašības – tajā mikroelementu koncentrācija ir par trešdaļu augstāka nekā citos apgabalos savāktajā mumijo!

Uzņēmums Evalar jūsu uzmanībai piedāvā Altaja izcelsmes produktu Golden Shilajit ērtā veidā - tabletēs. Mumiyo tablešu forma ir izgatavota, izmantojot patentētu tehnoloģiju, neizmantojot palīgvielas.

Evalar kompānijas Golden mumiyo ir 100% attīrīts Altaja mumiyo, kas izgatavots, izmantojot oriģinālo tehnoloģiju, kas ļauj maksimāli saglabāt aktīvās vielas: vitamīnus, aminoskābes un vairāk nekā 30 mikro- un makroelementus ar augstu biopieejamību. Īstais Altaja mumiyo zelta standarts!

Attīrīta Altaja zelta mūmija veicina:

 uzturēt normālu kaulu audu stāvokli;
 palielinot ķermeņa aizsardzību.

Ieteikumi lietošanai

Pieaugušajiem un bērniem no 14 gadu vecuma – 1 tablete 2 reizes dienā ēšanas laikā.

Ārstēšanas ilgums – 1 mēnesis, kaulu traumu gadījumā – līdz 2 mēnešiem.

Kontrindikācijas

Individuāla sastāvdaļu nepanesamība, grūtniecība, zīdīšanas periods. Pirms lietošanas ieteicams konsultēties ar ārstu.

Nav zāles.

Uzglabāšanas apstākļi: Uzglabāt temperatūrā, kas nepārsniedz 250 C.

Ražotājs/organizācija, kas pieņem pretenzijas: Evalar CJSC, Krievija, 659332, Altaja teritorija, Biysk, st. Sociālistisks, 23/6, www.evalar.ru

4602242004165
1 Vienība