search

Brown House & Tea - Immune Sister - Uztura bagātinātājs beramā tēja 50g

12,00 €

(240,00 € kg)

AR PVN

Brown House & Tea IMMUNE SISTER ir uztura bagātinātājs tējas veidā uz rooibos bāzes. Radīts, lai atbalstītu jūsu imūnsistēmu.

Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (1)

 

Piegādes nosacījumi

Specializētās sastāvdaļas, piemēram, kurkuma, mežrozīšu vai ingvers palīdz cīnīties ar iekaisumiem, sasilda, nomierina un pozitīvi ietekmē pašsajūtu rudenī un ziemā. Maisījums nesatur kofeīnu, tāpēc to var lietot arī bērni no 6 gadu vecuma. Ideāls ķermeņa atbalsts visai ģimenei ar garšīgu, nedaudz medum līdzīgu ziedu rooibos aromātu.

GALVENĀS SASTĀVDAĻAS

Kurkuma: kavē iekaisuma procesus, regulē gremošanu, atbalsta imūnsistēmu.

Ingvers: nomierina iekaisumu, ir sildoša un pretsāpju iedarbība.

Mežrozītes: pretiekaisuma, nomierinoša, detoksikācijas un pretklepus līdzeklis.

Sastāvdaļas: Āfrikas sarkano krūmu lapas (rooibos)*, kaltētas mežrozīšu augi*, kliņģerīšu ziedlapiņas*, liofilizētas smiltsērkšķu ogas*, pulverveida kurkuma sakneņi (kurkuma)*, e-pasta augļi*, ingvera sakne*, maltais Malabar kardamons*, melnie piparu augļi*.
* no bioloģiskās lauksaimniecības


PAGATAVOŠANA

DAUDZUMS - 2,5 g (1 ēdamkarote)
TEMPERATŪRA - 100°C
ŪDENS - 200 ml
LAIKS - 7 - 10 minūtes
Mēs iesakām dzert IMMUNE SISTER regulāri, vienu reizi dienā, jebkurā diennakts laikā.


PIESARDZĪBAS PASĀKUMI

Dzert vienu reizi dienā. Nepārsniedziet ieteicamo dienas devu. Uztura bagātinātāju nevar izmantot kā daudzveidīga uztura aizstājēju (aizstājēju). Ieteicams daudzveidīgs uzturs un veselīgs dzīvesveids. Tas nav ieteicams grūtniecēm un sievietēm zīdīšanas periodā un bērniem līdz 6 gadu vecumam. Nelietot, ja ir paaugstināta jutība pret kādu sastāvdaļu.

Brown House & Tea ir tēja un maisījumi bez kompromisiem. Autentiskas lapas no bioloģiskās lauksaimniecības, slēgtas bioloģiski noārdāmos iepakojumos. Bez jebkādām garšas piedevām. Tējām ir nosaukumi. Ne jau jebkuras, tā saucas neparastas sievietes – gleznotājas no visas pasaules, kuras savā laikā pierādīja, ka sieviete spēj daudz vairāk, nekā liek domāt apkārtējā vide. BH&T amatniecības tēja nāk tikai no labākajām plantācijām. Tikai ar dabīgu aromātu. Jaukts tikai ar rokām sterilos mūsu ražošanas apstākļos. Ar precizitāti un lielu fantāzijas devu, kas papildināta ar lielām zināšanām par tējām, garšaugiem, garšvielām, to izcelsmi, īpašībām un labvēlīgo ietekmi uz mūsu ķermeni, BH&T rada maisījumus ar neparastām garšām un aromātiem, kā arī izcilām veselības īpašībām.

5904238829813
1 Vienība