search

Altajas Fitobalzams "ČAGA PLUS", 100 ml

7,45 €

(74,50 € L)

AR PVN

Fitobalzams "CHAGA PLUS" palīdz stiprināt imūnsistēmu un uzlabot organisma pretvīrusu aizsardzību.

Daudzums
Nav noliktavā (0)

 

Piegādes nosacījumi

Dabiskie balzami "Altaja Nectar" ir izgatavoti no savvaļā augošām izejvielām no ekoloģiski tīrām Altaja teritorijām. To ražošanā tiek izmantotas klasiskās farmācijas tehnoloģijas, lai nodrošinātu maksimālu uzturvielu saglabāšanos gatavajā produktā. Fruktoze, kas ir daļa no balzāmiem, uzlabo ārstniecības augu un augļu ārstnieciskās īpašības, uzlabo tajos esošo bioaktīvo komponentu sagremojamību.

Aktīvās sastāvdaļas: čaga, Echinacea purpurea, fruktoze.

Fokuss: imunitāte, antivīruss
Tilpums: 100 ml
Iepakojums: stikla pudele, kartona futrālis
Uzglabāšanas režīms: no 0°C līdz +25°C un relatīvais gaisa mitrums ne vairāk kā 75%.

Balzama "CHAGA PLUS" sastāvdaļas aktivizē organisma imunitāti un aizsargspējas, piemīt pretvīrusu īpašības, tonizē organismu un palīdz uzlabot veiktspēju.

Čagai piemīt antiseptiskas, antibakteriālas īpašības un augsta pretvīrusu aktivitāte. Daudzu zinātnisku eksperimentu rezultātā zinātnieki ir noskaidrojuši čagas ūdens ekstrakta spēju inhibēt plaša spektra vīrusu molekulas, apturot to izplatīšanos organismā*. Turklāt pētījumi ir apstiprinājuši čagas lietošanas efektivitāti, lai normalizētu vielmaiņu, palielinātu asins plūstamību un samazinātu trombu veidošanās risku**.

Echinacea purpurea – visā pasaulē ehinaceja ir atzīta par vienu no efektīvākajiem ārstniecības augiem imūnsistēmas stiprināšanai. Tās iedarbība ir palielināt šūnu izturību pret patogēno mikroorganismu bojājumiem. Echinacea ne tikai neļauj mikrobiem iekļūt šūnu membrānā, bet arī bloķē to izplatīšanās iespēju.

Sastāvs: augsti koncentrēts čagas (tinder sēne, bērzu sēne) un Echinacea purpurea (zāle un ziedi) ūdens ekstrakts, fruktoze, kālija sorbāts (konservants).
Lietošanas norādījumi: Ņem 2 tējk. 2 reizes dienā 30 minūtes pirms ēšanas. Var lietot kopā ar tēju, kafiju vai minerālūdeni.
Kontrindikācijas: individuāla nepanesība pret balzāmā iekļautajām sastāvdaļām.

Ražots Krievijā

4640205891421