search

Uztura bagātinātājs Ehinācija - Echinacea purpurea 50g Lekraset

2,50 €

(50,00 € kg)

AR PVN

Ir hidroksikanēļskābes avots

Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (2)

 

Piegādes nosacījumi

IETEIKUMI TRADICIONĀLAJĀ MEDICĪNĀ

Tam ir imūnmodulējoša, pretiekaisuma, pretvīrusu un antibakteriāla, pretalerģiska iedarbība. Īpaši ehinaceja ir efektīva hroniskos infekcijas procesos.

Tam ir arī stimulējoša iedarbība uz centrālo nervu sistēmu, tas veicina brūču, čūlu, apdegumu dzīšanu un uzlabo seksuālo potenci. Pateicoties imūnmodulējošai iedarbībai, tas var palielināt infekcijas slimību ārstēšanas efektivitāti par 25-40%.

Glikozīdu ehinakozīds un polisaharīdi izraisa palielinātu interferona veidošanos, ietekmējot T limfocītus. Pateicoties tam, palielinās ķermeņa izturība pret infekcijas un vīrusu slimībām.


Ieteikumi lietošanai:

1 tējkaroti (2 g) sasmalcināta augu materiāla ielej vienā glāzē (200 ml) verdoša ūdens, atstāj 15 minūtes, uzlējumu izkāš. Pieaugušie lieto 1/2 tase (100 ml) infūzijas vienu reizi dienā ēšanas laikā. Gatavo infūziju uzglabā ledusskapī ne ilgāk kā 2 dienas. Ārstēšanas ilgums ir 2-3 nedēļas. Atkārtota tikšanās iespējama gada laikā. Pirms lietošanas ieteicams konsultēties ar ārstu. Kontrindikācijas: individuāla uztura bagātinātāju sastāvdaļu nepanesamība, grūtniecība, zīdīšanas periods, progresējošas sistēmiskas slimības (tuberkuloze, leikēmija, multiplā skleroze).

Ražotājs: Lekra-SET, Krievija

4607022893540
2 vienības: