search

MYRTUS mirtes sīrups (novājinātai imūnsistēmai) 100 ml Mon Grasse

12,90 €

(129,00 € kg)

AR PVN

Neparasts sīrups, kas izgatavots no mirtes arabikas sveķiem, lapām un ziediem, ir viens no dabiskajiem guggulsteronu Z un E avotiem.

Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (1)

 

Piegādes nosacījumi

Sīrups ir dabīga, nemodificēta mirtes pilnīga bioloģiskā kompleksa formula, nesatur mākslīgas, ārstnieciskas, ģenētiski modificētas vielas, hormonus, konservantus un neizraisa atkarību.

 Mirtes sveķu, lapu un ziedu bioloģiskais komplekss satur diterpēnus, sterīnus, taukskābes unikālā formā, kas raksturīga tikai mirtei. Tam ir izteiktas pretiekaisuma, asinis attīrošas, antioksidanta, vazoprotektīvas, atjaunojošas un tonizējošas īpašības.

Vietējo mirtes sīrupu ieteicams lietot:

 ar ķermeņa pretestības samazināšanos, hroniskiem infekcijas, iekaisuma procesiem;
 ar novājinātu ķermeni pēc operācijas;
 par gremošanas sistēmas traucējumiem, iekšēju asiņošanu, čūlas procesiem;
 ar strutojošiem procesiem;
 ogļhidrātu vielmaiņas traucējumu gadījumā, lai novērstu asinsvadu izmaiņas, brūces, infekcijas;
 ar matu izkrišanu, ādas turgora traucējumiem;
 ar vecumu saistītām izmaiņām, lai novērstu nelabvēlīgus procesus uz hormonālā stāvokļa samazināšanās fona;
 par uroģenitālās sistēmas traucējumiem, infekcijas, iekaisuma, invazīviem procesiem;
 par autoimūniem traucējumiem, nezināmas etioloģijas izmaiņām;
 psoriātisku traucējumu ārstēšanai;
 pēc infekcijas slimībām, ķirurģiska iejaukšanās vielmaiņas un endokrīno procesu atjaunošanai un regulēšanai;
 vairogdziedzera hipo- un hiperformu izmaiņu profilaksei.


Sastāvdaļas: lapas, ziedi, mirtes sveķi, ūdens, jakona sakne.

Lietošanas norādījumi: lietot 1 karoti 3 reizes dienā tukšā dūšā 30 minūtes pirms ēšanas. Kurss – 30 dienas.
Vietējo sīrupu var izmantot dažādām vecuma kategorijām.

Iespējama individuāla reakcija uz mirtes bioloģiski aktīvajām vielām.

Mirtes guggulsteroniem ir pierādīta tauku dedzināšanas iedarbība. Guggul steronu dabiskā formula veicina zemādas audu lipīdu sadalīšanos vienkāršās taukskābēs.
Sīrupā esošajam biogēnajam guggosteronu kompleksam ir pierādīta pozitīva ietekme uz vielmaiņas procesiem. Sīrupa klīniskās pārbaudes uzrādīja glikozes līmeņa pazemināšanos cilvēkiem ar hiperglikēmiju, grelina un leptīna sintēzes aktivizēšanos – bioloģisko vielu organismā, kas kontrolē ēstgribu un lipīdu sintēzi, kā arī ievērojamu triglicerīdu līmeņa pazemināšanos asinīs.

Vietējo mirtes sīrupu ieteicams lietot iedzimtas noslieces uz aptaukošanos, vielmaiņas traucējumu, hormonālās nelīdzsvarotības un uztura nelīdzsvarotības gadījumos.
Mirtes lietošana visa gada garumā palīdz novērst ar vecumu saistītu, stresa, klimatisko un endogēno nelabvēlīgo faktoru izraisītas izmaiņas imūnsistēmā, nervu, endokrīnajā, muskuļu un skeleta sistēmā un ādā.
Native sīrups nesatur saharozes, glikozes, monosaharīdu atvasinājumus, ātros ogļhidrātus, neietekmē asins sastāvu, cukura līmeni asinīs, var lietot visu veidu insulīna rezistences, ogļhidrātu vielmaiņas traucējumu, insulīna deficīta, 1. un 2. tipa hiperglikēmijas gadījumos.

Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt temperatūrā, kas nav augstāka par 25 ° C, vietās, kas ir aizsargātas no tiešiem saules stariem. Pēc atvēršanas uzglabāt cieši noslēgtu vēsā, tumšā vietā ne ilgāk kā 1 gadu.



Uzturvērtība, g/100 g:

olbaltumvielas – 0,1;

tauki – 0,1;

ogļhidrāti – 1,0;

organiskās skābes – 5.3.

Enerģētiskā vērtība uz 100 g:
26,8 kcal/112,2 kJ.

“Sashera-Med” ir Krievijas inovatīva unikālu produktu ražošana, kuras pamatā ir ļoti efektīvas dabīgas izejvielas: Altaja briežu ragi, bebru straume, akmens eļļa, mumiyo, ārstniecības augi.
Galvenais virziens ir dabīgas augu izcelsmes veselības produktu izstrāde.
Visi uzņēmuma produkti ir izgatavoti tikai no dabīgām sastāvdaļām, neizmantojot sintētiskas ķīmiskas vielas. Izejvielas produktu ražošanai un paši produkti tiek rūpīgi uzraudzīti attiecībā uz kvalitāti un drošību.

Ģeogrāfiskais novietojums – uz robežas ar Altaja kalniem – ļauj kā izejmateriālu bāzi izmantot Altaja kalnu floras un faunas bagātīgos dabas resursus. Katrs produkts ar Sashera-Med® logotipu kļūst par jaunu atklājumu veselīga uztura un kosmētikas jomā. Dabīgo izejvielu savākšanu manuāli veic speciālisti - ģeologi, biologi, kuri izejvielu ieguves vietā, izmantojot speciālu aprīkojumu, nosaka to autentiskumu, vienlaikus novēršot svešu piemaisījumu iekļūšanu.

4630037813012
1 Vienība