search

ECHINACEA Echinacea sīrups (elpceļu slimību un gripas profilakse) 100 ml Mon Grasse

9,00 €

(90,00 € kg)

AR PVN

Neparasts sīrups, kura pamatā ir dabīgais Echinacea purpurea ziedu un lapu ekstrakts, kas bagātināts ar Echinacea lapu sulu.

Daudzums
Nav noliktavā (0)

 

Piegādes nosacījumi

Echinacea sīrupa dabīgā formula ir nemodificēts dabisks komplekss no visa auga bioloģiskā sastāva, nesatur cukuru, mākslīgās, ģenētiski modificētās, ārstnieciskās vielas, hormonus un konservantus, neizraisa atkarību un nestimulē imūnās reakcijas.

 Īpašā patentētā ehinācijas ekskluzīvo bioloģiski aktīvo komponentu ekstrakcijas tehnoloģijas formula izslēdz komponentus, kas stimulē imūnreakcijas.
Sīrupu var izmantot autoimūnām izmaiņām.
Ieteicams sīrups ar unikālu, tikai ehinacejai raksturīgo glikozīdu ehinakozīdu un polisaharīdu ehinaceīdu kombinācijā ar ehinacejā esošajām ēteriskajām eļļām, flavonoīdiem, betaīnu:

 kad imūnās funkcijas samazinās, tam ir modelējoša un regulējoša iedarbība uz imūnām šūnām;
 akūtu elpceļu vīrusu infekciju, vīrusu, invazīvu, bakteriālu procesu, gripas, hepatīta profilaksei;
 hroniskiem LOR orgānu, gremošanas orgānu un uroģenitālās sistēmas iekaisuma procesiem;
 aktivizēt reģenerāciju strutojošu infekciju, brūču, apdegumu, dažādu iekšējo un ārējo audu bojājumu gadījumā;
 bērnībā ar hroniskiem infekcijas un baktēriju procesiem;
 novērst Candida aktivāciju, pārsniedzot pieļaujamo maksimālo koncentrāciju, vienlaikus samazinot organisma pretestību;
 kad organisma pretestība samazinās stresa faktoru, endogēno un eksogēno faktoru ietekmē;
 ar herpes vīrusa infekciju;
 pret dermatītu;
 sezonālām un visu gadu alerģiskām reakcijām, alerģiskā rinīta, konjunktivīta profilaksei.


Sastāvdaļas: ūdens, ehinācijas lapas un ziedi, ehinācijas lapu sula, jakonas sakne.


Lietošanas norādījumi: 1 karote 3 reizes dienā tukšā dūšā 30 minūtes pirms ēšanas.
Kurss – 30 dienas.
Ehinācijas bioloģiskais komplekss ir 100% organisks komplekss. Var izmantot dažādās vecuma kategorijās, ieskaitot bērnus, kas vecāki par 3 gadiem.
Ehinacejas kompleksam piemīt izteikta antioksidanta un pretiekaisuma iedarbība, kā arī paaugstina organisma adaptogēnās funkcijas.
Organiskā ehinācijas kompleksa izmantošana kursā nodrošina adekvātu imūnreakciju pret vīrusu un baktēriju epidēmijām.
Ehinacejas biogēnais komplekss ir sinerģisks ar žeņšeņa, citronzāles, asinssakņu, melnās māllēpes, viteksa, dadzis bioloģiski aktīvajām vielām un nodrošina izteiktāku efektu, ja to lieto kopā ar asinsvadu aizsarglīdzekļiem - lapegle, āboliņš, venoprotektori - kastaņa, asinsrites regulatoriem. sirds un asinsvadu sistēmas funkcijas un stāvoklis - vilkābele, Kuņģa-zarnu trakta aizsargi – mežrozīšu augi.
Sīrupa klīniskā pārbaude hronisku infekcijas un baktēriju procesu profilaksē pieaugušo grupā no 18 līdz 65 gadiem un bērnu grupā no 3 līdz 12 gadiem ar dažādas izcelsmes hroniskiem iekaisuma procesiem uzrādīja vidējo pieaugumu. organisma rezistencē pieaugušajiem par 45%, bērniem - par 62%.
Sīrups nesatur mākslīgas, ģenētiski modificētas, ārstnieciskas vielas, hormonus, neizraisa atkarību, ir pilnībā sagremojams.


Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt temperatūrā, kas nav augstāka par 25 ° C, vietās, kas ir aizsargātas no tiešiem saules stariem.
Pēc atvēršanas uzglabājiet produktu cieši noslēgtu ar vāku vēsā, tumšā vietā.




Uzturvērtība, g/100 g:

olbaltumvielas – 1,4;

tauki - 0;

ogļhidrāti – 2,5;

organiskās skābes – 6,7


Enerģētiskā vērtība uz 100 g:
38,4 kcal/160,74 kJ.

“Sashera-Med” ir Krievijas inovatīva unikālu produktu ražošana, kuras pamatā ir ļoti efektīvas dabīgas izejvielas: Altaja briežu ragi, bebru straume, akmens eļļa, mumiyo, ārstniecības augi.
Galvenais virziens ir dabīgas augu izcelsmes veselības produktu izstrāde.
Visi uzņēmuma produkti ir izgatavoti tikai no dabīgām sastāvdaļām, neizmantojot sintētiskas ķīmiskas vielas. Izejvielas produktu ražošanai un paši produkti tiek rūpīgi uzraudzīti attiecībā uz kvalitāti un drošību.

Ģeogrāfiskais novietojums – uz robežas ar Altaja kalniem – ļauj kā izejmateriālu bāzi izmantot Altaja kalnu floras un faunas bagātīgos dabas resursus. Katrs produkts ar Sashera-Med® logotipu kļūst par jaunu atklājumu veselīga uztura un kosmētikas jomā. Dabīgo izejvielu savākšanu manuāli veic speciālisti - ģeologi, biologi, kuri izejvielu ieguves vietā, izmantojot speciālu aprīkojumu, nosaka to autentiskumu, vienlaikus novēršot svešu piemaisījumu iekļūšanu.

4630037813029