search

Mazas kviešu šķiedrvielas ar krustnagliņām 200 g VESELĪBAS KOMPASS

2,25 €

(11,25 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā (3)

 

Piegādes nosacījumi

Ražotājs - Compass Health NPO, Krievija
Sastāvdaļas: malta kviešu šķiedra.

Apraksts
Smalkajām šķiedrām ir tūlītēja pozitīva ietekme uz visu vēdera dobuma augšējo stāvu, optimizējot kuņģa, tievās zarnas, aknu, liesas, aizkuņģa dziedzera, plaušu un sirds funkcionālo darbību.

Tā klātbūtne cilvēka zarnās palīdz uzlabot pārtikas primārās sagremošanas kvalitāti un tā svarīgāko komponentu labāku uzsūkšanos asinīs.

 Holesterīna samazināšana;
 Dabisks produkts;
 Pretparazītu iedarbība.
 Smalka šķiedra ar krustnagliņām
 Saglabā visas smalko šķiedru labvēlīgās īpašības.

Tā uzņemšana palīdz attīrīt organismu, uzlabo cilvēka veiktspēju, optimizē imūnsistēmas darbību, normalizē tievo un resno zarnu darbību, uzlabo zarnu mikrofloras kvalitāti un sastāvu, kā arī paātrina toksisko vielu un atkritumu evakuāciju. no ķermeņa.

Regulāra smalko šķiedrvielu uzņemšana ar krustnagliņām normalizē holesterīna un cukura līmeni asinīs. Pateicoties krustnagliņu klātbūtnei, smalkajām šķiedrām ir vairākas citas pozitīvas ietekmes uz ķermeni.

Tā, pirmkārt, ir aktīva asiņošanas tendences, tostarp dzemdes asiņošanas, profilakse; Tas ir spazmolītisks, pretparazītu, nomierinošs efekts, kas attiecas uz visu ķermeni.

Smalkā šķiedra ar krustnagliņām labi palīdz pret caureju. Tas ir arī pretparazītu līdzeklis, kas iznīcina pat Giardia cistiskās formas ("olas").

Smalkās šķiedras ar krustnagliņām kā ikdienas maltītes sastāvdaļu ir dabisks veids, kā uzturēt tīrību un kārtību visā ķermenī.
Uzturvērtība
100 g satur:

 olbaltumvielas - 16,0 g;
 tauki - 3,8 g;
 ogļhidrāti - 23,5 g;

B vitamīni:

 B1 - 1,05 mg;
 B2 - 1,35 mg;
 PP - 1,05 mg.

minerāli:

 K - 362,0 mg.;
 P - 349,0 mg;
 Mg -116,0 mg.

Enerģētiskā vērtība: 191,5 Kcal/804,3 KJ

4607078970974
3 vienības: