search

MERRY BERRIES ASSORTED VOL III 40 paciņu tēja ZELTA dāvanu iepakojumā BASILUR 73g

10,90 €

(149,31 € kg)

AR PVN

Melno, zaļo un augļu tēju izlase maisiņos dāvanu iepakojumā: ērkšķogas un vaniļa / plūškoks un medus / avenes un šokolāde / bārbele un kanēlis.

Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (1)

 

Piegādes nosacījumi

Dāvanu komplekts ar Ceilonas tējām elegantā, dekorētā papīra formā ar Ziemassvētku motīvu baltā krāsā.

Basilur Merry Berries Vol I kolekcija ir cienītāju novērtēta Ziemassvētku garšu sērija, kas radīta īpašiem mirkļiem kopā ar mīļajiem. Komplektā ir unikālas kompozīcijas, kuras iemīļojuši tējas cienītāji visā pasaulē.

4 dažādi tēju veidi vienā iepakojumā:


Raspberry & Chocolate - Ceilonas melnā tēja ar ashwagandha un dabisku šokolādes, aveņu un kļavu un krējuma cepumu aromātu. Tēja vai salds aromāts, krēmīga tekstūra un šokolādes un iesala garša. Tā ir tēja vai izcili sabalansēts sastāvs, ko varat baudīt jebkurā gadalaikā.

Bārbele & Cinnamon - Ceilonas melnā tēja ar kanēli un bārbeles, kanēļa un vaniļas aromātu. Izcili Ziemassvētku kompozīcija, kas pēc garšas atgādina aromātisku, pikantu desertu. Saldā notis vaniļa un pīrāga bārbele.

Ērkšķogu un vaniļas - Ceilonas zaļā tēja ar lavandas un dabīgo ērkšķogu aromātu, plūškoka un vaniļas aromātu. Uzlējums uz svaigas zaļās tējas bāzes, kas bagātināts ar relaksējošu lavandu, ziedu aromātu, melno ceriņu un pīrāgi-saldo ērkšķogu. Viss beidzas ar aromātisku smaržu ar vaniļas nokrāsu.

Plūškoka un medus - sastāva hibisks, āboli, stēvija, lavanda, apelsīnu lapas, mežrozīšu un dabīgais plūškoka aromāts un medus. Ārkārtīgi aromātisks, dabiski saldenas kompozīcijas ziedu aromāts ar jūtamu medus un apelsīna piegaršu. Sniedz infūziju par skaistu rubīnsarkanu krāsu.



 Izvēloties pasaulē atzīto Basilur zīmolu, jūs varat būt pārliecināti, ka tiecaties pēc īstas Ceilonas tējas, kuras autentiskumu apliecina Ceylon Tea Symbol Of Quality sertifikāts.
 Basilur tēja tiek ražota, neizmantojot nekādas vielas, kas noārda ozona slāni, par ko liecina Ozone Friendly Pure Ceylon Tea sertifikāts.
 100% dabīgas sastāvdaļas un garšas.
 Lieliska ideja greznai dāvanai mīļotajam.
 Iepakoti maisiņi ir atsevišķi dekoratīvās aploksnēs, tādējādi tēja saglabā savu svaigumu un pilnīgo garšu ik pēc uzlējuma tases.
 Ir tējas maisiņi pilnībā bioloģiski noārdāmi - tie nesatur skavas, un papīrs, no kura tie ir izgatavoti, ir sertificēti OK Compost INDUSTRIAL.

Sīkāka informācija:

Neto svars: 73 g (10 x 1,5 g, 10 x 1,8 g, 20 x 2 g)

Paciņu skaits: 40 gab.

Paciņas aploksnēs: JĀ

Bioloģiski noārdāmi bezskavām maisi: JĀ

Sastāvdaļas: Avenes un šokolāde - Ceilonas melnā tēja (87,5%), ashwagandha (1%), dabīgā šokolādes garša (2,5%), aveņu garša (5%), kļavu garša (2%) un cepumi ar krējumu (2%). BARBERRY & CINNAMON - Ceilonas melnā tēja (82,5%), kanēlis (7%), dabīgā bārbeļu garša (5%), kanēļa garša (3,5%) un vaniļa (2%). ĒRĶOGU & VANIĻA - Ceilonas zaļā tēja (85%), lavandas ziedi (3,5%), dabīgs ērkšķogu aromāts (6%) un plūškoka (3%), vaniļas aromāts (2,5%). Plūškoks un medus - hibisks (61%), ābols (10%), stēvija (6%), lavanda (6%), apelsīnu lapas (4%), mežroze (3%), dabīgs plūškoka aromāts (8%) un medus garša (2%).

Iepakojums: atvērts kartona tējas maisiņš, iekšpusē tējas maisiņi aploksnēs.

Izcelsmes valsts: Šrilanka (Ceilona).

Iepakojums: dekoratīva kastīte, iekšpusē tējas maisiņi aploksnēs.

Iepakojuma izmēri: 17 x 5 x 18 cm

4792252947436
1 Vienība