search

Stassen Rejuvenate tējas maisījums 25 tējas maisiņi

3,80 €

(101,33 € kg)

AR PVN

Mūsu Rejuvenate Herbal Tea Blend satur zaļās tējas kombināciju ar kumelītēm, piparmētru, ingveru, timiānu, lakricas sakni un kanēli, lai atdzīvinātu ķermeni pēc aizņemtas dienas. Papildu adaptogēni, ko izmanto ājurvēdas medicīnā Ashwagandha un žeņšeņs kopā ar Rooibos, sniegs jums papildu enerģiju!

Daudzums
Noliktavā (45)

 

Piegādes nosacījumi

Ašvaganda ir ārkārtīgi efektīvs adaptogēns augs, kam raksturīga spēja pielāgot organismu stresam, tajā pašā laikā optimizējot organisma reakciju uz dažādām stresa situācijām, pielāgojot vielmaiņas pamatfunkcijas. Tas veicina relaksāciju un garīga apmierinājuma sajūtu, vienlaikus panākot tonizējošu un adaptogēnu efektu, lai “atceltu” noguruma vai noguruma sajūtu. Tas ir dabisks atbalsts ikdienas dzīves burzmā.

Ašvaganda ir ārstniecības augs no Dienvidaustrumāzijas, kas tiek izmantots kā sens adaptogēns daudzās tradicionālās medicīnas tendencēs. Lai gan tas nav žeņšeņu, bet kartupeļu dzimtas pārstāvis, to bieži sauc par Indijas žeņšeņu, jo to izmanto ājurvēdas medicīnā tāpat kā žeņšeņu ķīniešu medicīnā. Mēs bieži varam saskarties ar sapņu ogu nosaukumu.

To uzskata par lielisku organisma atsvaidzināšanai un atveseļošanai no dažādiem traucējumiem, veselības saglabāšanai un spēcīgas imūnsistēmas, auglības veicināšanai u.c. Plaši zināmas ir tās aktivitātes nervozitātes, trauksmes un hroniska noguruma sajūtu mazināšanā, kā arī spēja veicināt labāku atpūtu un organisma un centrālās nervu sistēmas relaksāciju, vārdu sakot, darbojas kā dabisks pretstresa līdzeklis.

Tālajos Austrumos žeņšeņs tiek dēvēts arī par "dzīvības sakni", jo tas var noderēt novecošanās procesa palēnināšanā un vitalitātes un dzīvotgribas saglabāšanā. Žeņšeņs palīdz uzlabot smadzeņu darbību un palielina adrenalīna sekrēciju. Tas uzlabo plaušu darbību un palielina to kapacitāti, kā arī samazina noguruma sajūtu. Tas stiprina un atsvaidzina novājinātu organismu. Saskaņā ar ķīniešu medicīnas ierakstiem žeņšeņs, cita starpā, efektīvi ārstē impotenci. Tas labvēlīgi ietekmē arī anēmiju, locītavu iekaisuma slimības, gremošanas traucējumus, novērš bezmiegu, nogurumu un asinsrites traucējumus, kā arī novērš hipoglikēmiju (zemu cukura līmeni asinīs). Papildus iepriekšminētajam, iedarbojoties uz dziedzeriem ar iekšējo izdalīšanos (endokrīno dziedzeru), žeņšeņs īpaši palīdz pilnīgai vitamīnu un minerālvielu izmantošanai organismā. Šī loma ir īpaši svarīga cilvēkiem, kuri dažādu iemeslu dēļ uzturā neuzņem pietiekami daudz nepieciešamo vitamīnu un minerālvielu.

Rooibos ir ieguvis slavu kā imunitātes un ilgmūžības aizsargs. Tā nomierinošo īpašību dēļ mēs to saucam par mātes brīnumu.

Imunitātes un ilga mūža aizsargs, šī tēja ar nomierinošām īpašībām Āfrikā ir pazīstama jau 300 gadus kā ārkārtīgi ārstnieciska. Tas satur enzīmu superoksīda dismutāzi, spēcīgu antioksidantu, kas palēnina novecošanās procesu un darbojas kā aizsardzība pret daudzām slimībām, ko izraisa brīvo radikāļu darbība. Tādā veidā tas saglabā veselību un vitalitāti, palēnina novecošanos.

Stassen Rejuvenate tējas dzēriens, 25 paciņas, 37.5 g.

Sastāvdaļas: Ceilonas zaļā tēja, kumelīte, kanēlis, ingvers, lakricas sakne, žeņšeņs, roibos, piparmētra, ašvaganda un timiāns.

Pagatavošana: 1 tējas paciņu apiet ar 150 ml 99°C t ūdens, ļaut ievilkties 3-5 min. Ražots un iepakots Ceilonā, Šrilankā.

Maksimālam efektam, jāievēro veselīga un sabalansēta diēta, regulāri jāvingro. Šis produkts nav paredzēts slimību diagnosticēšanai, ārstēšanai vai profilaksei.

ST3001
45 vienības: