search

Stassen Detox tējas maisījums 25 tējas maisiņi

3,80 €

(126,67 € kg)

AR PVN

Stassen Detox zāļu tējas maisījums ir ideāla rūpīgi atlasītu augu recepte, kas attīrīs un atdzīvinās jūsu ķermeni, pateicoties 6 ārstniecības augu kombinācijai:

 Piparmētra
 Citronzāle
 Melisa
 Mežrozīte
 Zvaigžņu anīss
 Ingvers

Daudzums
Noliktavā (71)

 

Piegādes nosacījumi

Pie mums labi zināmās piparmētras noder pie kuņģa problēmām, kairināta vēdera, elpošanas orgānu slimībām, nervozitātes, kā arī iedarbojas pret saaukstēšanos un gripu. Ja to apvieno ar citronu balzamu, tas palielina psiholoģisko pretestību.

Malisa- ir sarežģīta sastāva un iedarbojas uz vairākiem orgāniem, kā arī uz visu organismu. Visbiežāk to lieto kā vieglu nomierinošu līdzekli, nomierināšanai un kuņģa slimībām. Māteszālei ir arī pretvīrusu iedarbība, īpaši uz herpes vīrusa izraisītām infekcijām, un tā labvēlīgi ietekmē arī sirdi. Tas ir spēcīgs antioksidants un pretiekaisuma līdzeklis, kas palīdz cīnīties ar brīvajiem radikāļiem. Ir veikti vairāki pētījumi par melisas ietekmi uz stresu, bezmiegu un spriedzi, un tie visi ir apstiprinājuši tā efektivitāti. Tiek uzskatīts, ka, pateicoties antioksidantiem, kas aizsargā ķermeņa šūnas no oksidācijas izraisītiem bojājumiem, citronu balzams palīdz arī Alcheimera slimniekiem uzlabot atmiņu un koncentrēšanos.

Citronzāle ir lielisks antioksidants, uzlabo aknu un aizkuņģa dziedzera veselību, pateicoties šī auga veicinātajai detoksikācijai. Šis spēcīgais augs sniegs jūsu imūnsistēmai tik nepieciešamo spēku un enerģiju, lai vieglāk cīnītos pret vīrusiem un sezonālām infekcijām. Citronzāle ir labs diurētiķis, tā pilnīgi dabiskā veidā veiksmīgi attīra organismu no uzkrātajām vielām un kaitīgajiem toksīniem. Tas arī nomierina nervus un mazina spriedzi, mazina saaukstēšanās un artrītu sāpes, paātrina vielmaiņu un uzlabo gremošanas orgānu darbu.

Ingveram ir stimulējoša ietekme uz imunitāti. Ingvera aktīvā viela ir gingerols – eļļains, biezs šķidrums ar pikantu garšu, tam piemīt pretsāpju īpašības, pretiekaisuma un antioksidanta iedarbība, kā arī antibakteriāla iedarbība.

Mežrozīšu augļus izmanto imunitātes uzlabošanai, kas ir saprotams, ņemot vērā C vitamīna saturu. Pateicoties augstajam C vitamīna saturam, tas lieliski noder imunitātei un iedarbīgs cīņā pret gripu, saaukstēšanos un citām infekcijām.

Zvaigžņu anīss stiprina imūnsistēmas darbību un tam piemīt pretsēnīšu, pretiekaisuma un antioksidanta īpašības, pateicoties anetola komponentam, kas veiksmīgi cīnās pret baktērijām un sēnītēm.

Stassen Detox tējas dzēriens, 25 paciņas, 30 g. Sastāvdaļas: dabīgā piparmētra, mežrozītes, citronzāle, zvaigžņu anīss, melisa un ingvers. Pagatavošana: 1 tējas paciņu apiet ar 150 ml 99°C t ūdens, ļaut ievilkties 3-5 min. Ražots un iepakots Ceilonā, Šrilankā.

Maksimālam efektam, ievērojiet veselīga un sabalansēta diēta, regulāri jāvingro. Šis produkts nav paredzēts slimību diagnostikai, ārstēšanai vai profilaksei.

ST07
71 vienības: