• Izpārdošana!
  • -40%
search

BIO Liofilizēta topinambūra pulveris 100g

12,00 €
7,20 € Ietaupiet 40%

(72,00 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (2)

 

Piegādes nosacījumi

Šis liofilizētais topinambūra pulveris ir lieliski piemērots pievienošanai smūtijam, lai palielinātu uzturvērtību. Tā kā tas nedod spēcīgu garšu, to ir ērti pievienot bērnu putrai vai smūtijam. Palīdz atjaunot zarnu mikrofloru.

Liofilizēts topinambūra pulveris, kas pazīstams arī kā topinambūrs, sunchoke vai zemes ābols, ir lieliska izvēle, lai uzlabotu jūsu smūtiju vai citu recepšu uzturvērtību. Neskatoties uz neitrālo garšu, topinambūrs piedāvā daudzas derīgas īpašības. Tālāk ir sniegts sīkāks tā funkciju apskats:

 Bagāts ar minerālvielām: topinamburs ir maz kaloriju, taču tajā ir daudz būtisku minerālvielu. Tas nodrošina kāliju, fosforu, magniju, kalcija savienojumus un B vitamīnus, kuriem visiem ir izšķiroša nozīme optimālas veselības uzturēšanā.
 Inulīna saturs: visnozīmīgākā topinambura viela ir inulīns, ūdenī šķīstoša šķiedra. Inulīns veicina ogļhidrātu un tauku vielmaiņu, vienlaikus uzlabojot zarnu mikrofloras veselību. Kā daļēji nesagremojama šķiedra, tā palīdz attīrīt zarnas, mazina aizcietējumus un izvada holesterīnu un toksīnus no gremošanas sistēmas.
 Noderīga pēc antibiotiku lietošanas: topinamburs ir īpaši vērtīga pēc antibiotiku lietošanas, jo palīdz atjaunot zarnu mikrofloras līdzsvaru. Papildinot labvēlīgās baktērijas, topinambura sastāvā esošais inulīns atbalsta veselīgu zarnu vidi.
 Asinsspiediena atbalsts: topinamburs var palīdzēt pazemināt asinsspiedienu, padarot to labvēlīgu sirds un asinsvadu veselībai. Turklāt tā augstais kālija saturs ir būtisks, lai saglabātu vispārējo sirds veselību un samazinātu sirds slimību risku.
 Holesterīna pārvaldība: topinambura lietošana var palīdzēt samazināt holesterīna līmeni. Tā šķiedrvielu saturs, tostarp inulīns, palīdz regulēt holesterīna uzsūkšanos zarnās, uzturot veselīgu holesterīna līmeni.
 Dzelzs avots: topinamburs kalpo kā labs dzelzs avots, kas ir būtisks minerāls, kas iesaistīts skābekļa transportēšanā visā ķermenī un enerģijas ražošanā.
 Augsts proteīna saturs: topinamburs lepojas ar augstāku olbaltumvielu saturu salīdzinājumā ar vairumu citu dārzeņu. Tas ir bagāts ar sēru saturošām neaizvietojamām aminoskābēm, piemēram, taurīnu, metionīnu, homocisteīnu un cisteīnu. Šīs aminoskābes ir ļoti svarīgas, lai saglabātu saistaudu elastību un atbalstītu aknu detoksikāciju.

Liofilizētā topinambura pulvera iekļaušana savā uzturā var nodrošināt šīs labvēlīgās īpašības. Neatkarīgi no tā, vai Sunroot pulveris tiek pievienots smūtijiem, ceptiem izstrādājumiem, zupām vai citām receptēm, tas piedāvā ērtu veidu, kā izbaudīt tā uzturvērtības priekšrocības un veicināt vispārējo labsajūtu.
Uzglabāšanas apstākļi

Uzglabāt iepakojumu istabas temperatūrā, sargājot no tiešiem saules stariem. Pēc lietošanas pareizi aizveriet iepakojumu. Mitruma ietekmē tekstūra var mainīties.

Centralsun Liofilizētais topinambura pulveris ir 100% tīrs un vegāns. Nesatur piedevas, glutēnu, ĢMO.

735632998813
2 vienības: