search

BIO Liofilizēto kazeņu pulveris 100g

11,00 €

(110,00 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (2)

 

Piegādes nosacījumi

Organisks liofilizēts kazeņu pulveris – šis produkts ir kā dabīga vitamīnu bumba, pilna ar sulīgu ogu garšu.

 100% dabīgs un organisks: mūsu liofilizēti kaltētu kazeņu pulveris ir izgatavots no 100% bioloģiski audzētām meža ogām, bez mākslīgā mēslojuma, pesticīdiem vai ķīmiskām vielām.
 Bagātīga garša un aromāts: liofilizēšanas process saglabā bagātīgo kazeņu garšu un aromātu, sniedzot intensīvu ogu garšu katrā karotē.
 Barības vielu pārpilnība: Pateicoties liofilizētajai žāvēšanai, organiskajā liofilizētajā kazeņu pulverī tiek saglabāti vitamīni, minerālvielas, fermenti, antioksidanti un šķiedrvielas.
 Ērta un daudzpusīga lietošana: ilgāks pulvera glabāšanas laiks padara to par ideālu izvēli ikdienas lietošanai. Pievienojiet to smūtijiem, jogurtiem, konditorejas izstrādājumiem, brokastu pārslām vai pat salātu mērcēm, lai piešķirtu tiem jauku ogu garšu un veselīgas īpašības.



Papildus lieliskajai garšai kazeņu pulveris ir arī īsta veselības bumba. Pateicoties tam, ka esam izmantojuši liofilizēšanu, ir saglabāti vērtīgie vitamīni un antioksidanti. Tas nozīmē, ka jūsu ķermenis saņem visas ogās esošās labās lietas, piemēram, C vitamīnu un šķiedrvielas, kas palīdz stiprināt imūnsistēmu un uzlabot gremošanu.

Organiskais liofilizēto kazeņu pulveris piedāvā vienkāršību un ērtības ik uz soļa. Vienkārši paņemiet no plaukta paciņu, atveriet to, paņemiet karoti un pievienojiet savam ēdienam vai dzērienam saldo ogu pulveri. Nav jāuztraucas par sezonalitāti vai ogu saglabāšanos – mūsu pulveris vienmēr ir gatavs iepriecināt jūsu garšas kārpiņas!

Par lauka ogu priekšrocībām:

 Bagāts ar antioksidantiem: Organiskais liofilizēto kazeņu pulveris ir bagātīgs antioksidantu avots, tostarp flavonoīdi un polifenoli, kas palīdz cīnīties ar brīvajiem radikāļiem un aizsargā organismu no oksidatīvā stresa.
 C vitamīna avots: Kazenes ir dabisks C vitamīna avots, un tas atbalsta imūnsistēmas stiprināšanu, palīdz organismam cīnīties ar infekcijām un atbalsta kolagēna ražošanu ādā.
 Gremošanas veselības veicinātājs: tā kā organiskais liofilizēts kazeņu pulveris ir bagāts ar šķiedrvielām, tas var palīdzēt atbalstīt gremošanas veselību.
 Sirds veselības konservants: Ir zināms, ka kazenes labvēlīgi ietekmē sirds veselību, pateicoties to antioksidantiem un polifenoliem, kas var palīdzēt pazemināt asinsspiedienu, uzlabot asinsvadu veselību un samazināt sirds slimību risku.
 Metabolisma atbalstītājs: kazenes pulvera lietošana var palīdzēt līdzsvarot vielmaiņu, pateicoties to zemajam glikēmiskajam indeksam un šķiedrvielu saturam, kas palīdz uzturēt stabilu cukura līmeni asinīs un var arī atbalstīt svara zudumu un svara regulēšanu.

Šeit ir dažas idejas, kā šo pulveri pievienot savai diētai:

 Smūtijos: pievienojiet ēdamkaroti kazeņu pulvera savam rīta smūtijam ar banāniem, lapu zaļumiem un mandeļu pienu. Tas piešķir smūtijam maigu ogu garšu un palielina tā uzturvērtību.
 Jogurtos: sajauciet kazeņu pulveri ar savu iecienītāko jogurtu un pievienojiet dažus riekstus vai sēklas. Tas piešķir jogurtam svaigumu un ogu garšu un padara to vēl barojošāku un garšīgāku.
 Cepšanas laikā: pievienojiet kazeņu pulveri cepumu, smalkmaizīšu vai pankūku mīklai. Tas piešķir tiem patīkamu ogu garšu un piešķir ēdienam purpursarkanu krāsu un uzturvielu bagātību.
 Brokastīs: samaisiet kazeņu pulveri graudaugu pārslās vai putrā, lai pievienotu svaigu garšu un vitamīnus.
 Salātu mērcēs: pievienojiet kazeņu pulveri savai iecienītajai salātu mērcei, lai piešķirtu tai ogu garšu un pievienotu svaigumu un veselīgumu.

Uzglabāšanas apstākļi

Uzglabāt iepakojumu istabas temperatūrā, sargājot no tiešiem saules stariem. Pēc lietošanas pareizi aizveriet iepakojumu. Struktūra var mainīties, pakļaujot to mitrumam.

Centralsun organiskais liofilizētais kazeņu pulveris ir 100% tīrs un vegāns. Nesatur pievienotos cukurus, glutēnu, ĢMO.

767461542202
2 vienības: