search

Liofilizēta laima pulveris 100g

12,00 €

(120,00 € kg)

AR PVN
Daudzums
Nav noliktavā (0)

 

Piegādes nosacījumi

Liofilizēts laima pulveris ir patīkami atsvaidzinoša un skābena piedeva, kas piešķir jūsu ēdieniem jauku laima garšu un aromātiskas notis visu gadu. Izgatavots no rūpīgi atlasītiem laimiem, lai saglabātu visas augļu labās īpašības.

 Dabisks un veselīgs: nesatur piedevas vai konservantus. Vienīgā sastāvdaļa ir tikai tīrs laima pulveris!
 Daudzpusīga izmantošana: Ideāli piemērots kokteiļiem, smūtijiem, desertiem, salātiem un marinādēm, pievienojot tiem svaigu citrusaugļu garšu.
 Viegls un kompakts: viegli pārnēsājams un lieliski piemērots ceļojumiem vai pārgājieniem.
 Ilgs glabāšanas laiks: Liofilizētais žāvēšanas process nodrošina ilgāku glabāšanas laiku, saglabājot laima garšu un aromātu.
 Viegli lietojams: pietiek ar nelielu daudzumu, lai ēdienam vai dzērienam piešķirtu atsvaidzinošu laima garšu, padarot gatavošanu vieglāku un patīkamāku.


Laima priekšrocības

Laims ir citrusaugļi, kas gadsimtiem ilgi ir novērtēti par ieguvumiem veselībai. Laims ir lielisks C vitamīna avots, kas ir svarīgs imūnsistēmas stiprināšanai, ādas veselības uzturēšanai un kolagēna veidošanās atbalstam. Turklāt C vitamīns veicina dzelzs uzsūkšanos organismā, kas ir svarīgi hemoglobīna līmeņa uzturēšanai asinīs un anēmijas profilaksei.

Papildus C vitamīnam kaļķi satur kāliju, svarīgu elektrolītu, kas palīdz regulēt asinsspiedienu un atbalsta sirds veselību. Laima satur arī antioksidantus, kas palīdz cīnīties pret brīvo radikāļu radītajiem bojājumiem, samazinot hronisku slimību risku un palēninot novecošanās procesu. Kaļķa zemais kaloriju saturs un augsts ūdens un šķiedrvielu saturs arī padara to par lielisku izvēli tiem, kas vēlas kontrolēt savu svaru.
Liofilizētā kaļķa pulvera izmantošana

Liofilizētais laima pulveris ir ļoti daudzpusīgs, un to var izmantot daudzās dažādās receptēs un dzērienos. Pievienojot tikai nelielu daudzumu laima pulvera, jūs varat piešķirt savam ēdienam vai dzērienam svaigu un košu garšu. To var izmantot:

 Kokteiļos un dzērienos: Liofilizēts laima pulveris lieliski papildina dažādus kokteiļus, piemēram, mohito, margarita vai džina toniku, piešķirot tiem svaigu un citrusu garšu. Tas labi darbojas arī bezalkoholiskos dzērienos, piemēram, limonādēs, ledus tējās un smūtijos, padarot tos vēl garšīgākus un atsvaidzinošākus.
 Desertos: liofilizēts laima pulveris piešķir patīkamu citrusaugļu niansi desertiem, piemēram, kūkām, cepumiem, krēmiem un saldējumiem. To var sajaukt mīklās, krēmos vai glazūrās, piešķirot desertiem svaigu garšu, kas līdzsvaro saldumu.
 Salātu mērcēs un marinādēs: Liofilizēts laima pulveris ir ideāla sastāvdaļa salātu mērcēs un marinādēs, kur tas izceļ citu sastāvdaļu garšu un piešķir patīkamu skābumu. Tas ir lieliski piemērots dārzeņu, gaļas un jūras velšu garšvielām, padarot tās vēl garšīgākas un baudāmākas.
 Veselīgās uzkodās: Apkaisiet laima pulveri uz augļu salātiem, jogurtiem, musli vai granola tāfelītēm, lai pievienotu aromātu un uzturvērtību. Tas ir lielisks veids, kā padarīt savas veselīgās uzkodas vēl patīkamākas un garšīgākas.

Produkta tīrība un ražošanas process

Liofilizētā laima pulveris ir izgatavots no rūpīgi atlasītiem un nogatavojušiem laimiem. Pēc ražas novākšanas laimi tiek rūpīgi attīrīti. Pēc tam laimus nomizo un sagriež šķēlēs un ievieto saldētavā.

Liofilizētā žāvēšana ir ārkārtīgi saudzīga un efektīva metode, kas saglabā visas augļa labās īpašības. Process no laimiem zemā temperatūrā vakuumā atdala visu ūdeni, vienlaikus saglabājot laima svaigo garšu, aromātu, krāsu un uzturvielas. Tas nodrošina, ka galaproduktā nav konservantu vai mākslīgu piedevu, bet gan tīra un dabiska laima garša.

Liofilizēts laima pulveris ir ērts un ilgstoši uzglabājams produkts. Uzglabājiet pulveri sausā un vēsā vietā, prom no tiešiem saules stariem un mitruma, lai ilgāk saglabātu tā kvalitāti un garšu. Pateicoties ilgam glabāšanas laikam un kompaktumam, liofilizēts laima pulveris ir arī lieliska izvēle ceļojumiem un pārgājieniem, piedāvājot svaigu laima garšu jebkurā laikā un vietā.

767461542202