search

Honda Forte tab 30 x 1.3g Evalar

22,00 €
AR PVN
Daudzums
Nav noliktavā (0)

 

Piegādes nosacījumi

Optimālas hondroitīna un glikozamīna devas - 500 mg katra - locītavu un mugurkaula skrimšļa audu dabiskai atjaunošanai, uzlabojot locītavu kustīgumu un elastību.

Aktīvā viela:
hondroitīns, glikozamīns, baltā vītola mizas ekstrakts, diždadža saknes ekstrakts

Darbība:
locītavām un mugurkaulam

Vai jūsu locītavas ir traucētas? Izvēlieties labākos produktus no Honda sērijas!

Pēc 30 gadiem daudzas locītavām svarīgas vielas organismā tiek ražotas daudz mazāk, un uzreiz jūtam to trūkumu: raksturīgo čīkstēšanu un kraukšķēšanu, diskomfortu un stīvuma sajūtu. Un, ja ņem vērā mūsdienu dzīvesveidu: nepilnvērtīgs uzturs un liekais svars, sēdošs darbs vai, gluži otrādi, regulāri intensīvi treniņi sporta zālē – ar tādu ikdienas slodzi uz locītavām neiztikt bez papildu palīdzības.

Tāpēc šodien viena no modernākajām tendencēm locītavu veselības atbalstīšanā ir hondroprotektoru lietošana. Tie ir pilnīgi dabiski mūsu ķermenim un ir locītavu celtniecības materiāls.

Honda Forte no uzņēmuma Evalar ir hondroprotektīvas īpašības un veicina:

 Locītavu un mugurkaula skrimšļa audu dabiska atjaunošana
 Locītavu mobilitātes un elastības uzlabošana
 Sāpju, diskomforta un spriedzes mazināšana locītavās un mugurkaulā
 Samazina skrimšļa audu iznīcināšanas risku

Kā sastāvdaļas darbojas?

Hondroitīns un glikozamīns, iespējams, ir vieni no populārākajiem kompleksajiem hondroprotektoriem skrimšļa audu veselīga stāvokļa uzturēšanai. Tie ir paša skrimšļa strukturālie elementi, kas nepieciešami skrimšļa audu šūnu uzbūvei un to dabiskajai atjaunošanai.

Nātrija hondroitīna sulfāts atbalsta locītavu funkcionalitāti un samazina kustību diskomfortu. Tas aizsargā skrimšļus un spēj atbalstīt skrimšļa šūnu dabisko atjaunošanos.

Glikozamīna hidrohlorīds ir dabiska sastāvdaļa, kas aizsargā skrimšļa šūnas, stimulē kolagēna ražošanu un ir cīpslu, locītavu šķidruma, saistaudu, ādas un kaulu strukturāla sastāvdaļa.

Baltā vītola mizas ekstrakta un diždadža saknes ekstrakta pievienošana Honda Forte vēl vairāk palīdz uzturēt skrimšļa audu funkcionālo stāvokli un ūdens-sāļu metabolismu.

Izdalīšanas forma: Tabletes Nr.30, katra 1,3 g, apvalkotas

Sastāvs: nātrija hondroitīna sulfāts, glikozamīna hidrohlorīds, mikrokristāliskā celuloze (nesējs), maltodekstrīns, amorfs silīcija dioksīds (pretsalipes līdzeklis), baltā vītola mizas ekstrakts, diždadža saknes ekstrakts, plēves pārklājuma sastāvdaļas (pārtikas piedevas): hidroksipropilmetilenerceluloze polietilēnglikols (glazūras līdzeklis) ; kalcija stearāts (pretsalipes līdzeklis), kroskarmeloze (nesējs), kukurūzas ciete.

 Ieteicams kā uztura bagātinātājs – hondroitīna sulfāta un glikozamīna avots. Dabiskajam hondroitīna un glikozamīna kompleksam ar augu ekstraktiem piemīt hondroprotektīvas īpašības un tas veicina: dabisku locītavu un mugurkaula skrimšļa audu atjaunošanos, locītavu kustīguma un lokanības uzlabošanos; sāpju mazināšana locītavās un mugurkaulā; samazinot skrimšļa audu iznīcināšanas risku.

Ieteikumi lietošanai:
Pieaugušajiem: 1-2 tabletes dienā ēšanas laikā. Ārstēšanas ilgums ir vismaz 1 mēnesis. Ieteicamais kurss ir 3-6 mēneši.

Kontrindikācijas: Individuāla sastāvdaļu nepanesamība, grūtniecība, zīdīšanas periods. Pirms lietošanas ieteicams konsultēties ar ārstu.

Uzglabāšanas nosacījumi: Uzglabāt temperatūrā, kas nepārsniedz 25°C

Ražotājs/organizācija, kas pieņem pretenzijas: Evalar CJSC, Krievija

4602242020998