search

Hitozāns 100 tab. Evalārs

21,00 €
AR PVN
Daudzums
Nav noliktavā (0)

 

Piegādes nosacījumi

Jūras hitozāns no krabju čaumalām svara zaudēšanai, detoksikācijai, holesterīna kontrolei

Aktīvā viela:
hitozāns, C vitamīns

Darbība:
svara samazināšanai, tauku izvadīšanai no organisma, holesterīna līmeņa pazemināšanai, normālas zarnu mikrofloras uzturēšanai

Hitosan Evalar satur no krabju čaumalām iegūto hitozānu – dabisku polisaharīdu, kas ir dabisks īpašas formas uztura šķiedrvielu avots ar retu lipotropu adsorbcijas (absorbcijas) spēju, sniedzot mums vērtīgu iespēju atbrīvot savu organismu no liekā tauku, holesterīna un toksīniem.

Hitosan Evalar priekšrocības: 100% dabīgs.

 Efektīvs līdzeklis svara zaudēšanai un holesterīna līmeņa pazemināšanai, vienlaikus dabisks organismam, ar augstu drošības profilu*, atšķirībā no produktiem, kuru pamatā ir sintētiskās vai psihotropās vielas.

 Chitosan Evalar savā sastāvā un īpašībās atbilst labākajiem ārvalstu analogiem. Tās ražošanā tiek izmantotas izejvielas ar augstu attīrīšanas pakāpi un spēju absorbēt taukus un holesterīnu.

 Zāļu farmaceitisko kvalitāti garantē starptautiskais GMP standarts.

 Hitosan Evalar ir sabalansēta formula: katra tablete satur lielu hitozāna devu, kas ir pastiprināta ar C vitamīnu – kombinācijā ar C vitamīnu palielinās hitozāna adsorbcijas spēja.

 Vairāk nekā 20 gadus aptieku tirgū! Pastāvīgi uzticama kvalitāte un miljoniem klientu uzticība.

Hitozāna īpašības:

Hitozāns ir unikāls dabīgs sorbents ar plašu darbības spektru, kam dabā nav analogu un kas kompleksi iedarbojas uz organismu.

Svara zudums

Liekā svara cēlonis visbiežāk ir pārēšanās un fiziskā neaktivitāte. Liela maltīte, kuras enerģijas intensitāte pārsniedz mūsu enerģijas patēriņu, ir izplatīta mūsdienu cilvēka problēma. Tauku nogulšņu parādīšanos veicina tauki, ko iegūstam ar pārtiku. Taču, tiklīdz taukiem tiek bloķēta iekļūšana organismā, tas nekavējoties izmanto savas esošās tauku rezerves.

Hitozāns saista taukus, kas nāk no pārtikas, tieši gremošanas traktā, līdz tie uzsūcas, kas izskaidrojams ar pozitīvi lādētu aminogrupu saturu katrā hitozāna polimēra molekulas saitē, kas piesaista daudzas tauku molekulas. Kombinācijā ar C vitamīnu hitozāns veido stabilu želeju gremošanas traktā, kas darbojas kā “tauku sūklis”, novēršot tā uzsūkšanos asinīs. Viena hitozāna molekula spēj saglabāt taukus 10-12 reizes lielāku par savu molekulmasu.

Tādējādi hitozāns saista taukus, novērš to uzsūkšanos kuņģa-zarnu traktā, novērš to kaloriju saturu un veicina to izvadīšanu no organisma. Tas noved pie jūsu pašu tauku rezervju izmantošanas un svara zaudēšanas.

Turklāt hitozāna molekulas kuņģī ievērojami palielina apjomu un nodrošina sāta sajūtu, kas ļauj samazināt uzņemtā ēdiena daudzumu un līdz ar to arī kaloriju skaitu.

Holesterīna līmeņa samazināšana

Hitozāns ir pierādījis sevi kā nepārspējams dabas produkts, kas palīdz samazināt holesterīna līmeni asinīs. Kā jau minēts, hitozāns, apvienojumā ar C vitamīnu, gremošanas traktā veido stabilu želeju, kas darbojas kā “tauku sūklis”, kas neļauj taukiem uzsūkties asinīs. Lai uzturētu vielmaiņu, organisms pāriet uz savu tauku rezervju izmantošanu un, pirmkārt, izmanto “slikto” holesterīnu. Tas palīdz dabiski samazināt holesterīna līmeni asinīs, kā rezultātā uzlabo sirds un asinsvadu sistēmas funkcijas, samazina aterosklerozes attīstības risku un tās briesmīgās sekas, piemēram, sirdslēkmes un insultus.

Hitozāns arī palīdz uzturēt normālu asinsspiedienu.

Kuņģa-zarnu trakta darbības uzlabošana

Hitozānam piemīt visas uztura šķiedrvielu īpašības – palīdzot uzlabot zarnu motilitāti, palīdzot normalizēt tās darbu un novērst aizcietējumus.

Tas palīdz normalizēt zarnu mikrofloru: nomāc patogēno mikroorganismu attīstību, stimulē labvēlīgās mikrofloras augšanu un vairošanos, uzturot normālu bifidobaktēriju un laktobacillu skaitu un palīdzot novērst disbakteriozes attīstību.

Hitozāns palīdz uzlabot kuņģa-zarnu trakta gļotādas funkcijas un struktūru. Tam piemīt antacīds, pretčūlu un brūču dzīšanas efekts, tas veicina erozīvu un čūlaino procesu dzīšanu kuņģa-zarnu traktā.

Detokss

Hitozāns veicina vielmaiņas produktu un toksisko savienojumu ātru izvadīšanu no organisma, kas nonāk zarnās vai veidojas tajās. Hitozāns palīdz izvadīt svina un dzīvsudraba sāļus, kancerogēnus, kas provocē ļaundabīgu audzēju attīstību, toksīnus no jebkāda veida intoksikācijas, radionuklīdus un citus savienojumus, kas saindē organismu un uzkrājas dzīves laikā.

Stiprināt kaulus un samazināt osteoporozes risku

Hitozāns uzlabo organisma kalcija uzsūkšanos no pārtikas, tādējādi palīdzot stiprināt kaulus un zobus un novērst osteoporozes attīstību.

Palīdzība ar podagru

Hitozāns palīdz samazināt urīnskābes līmeni un novērš podagras attīstību.

Imūnsistēmas stiprināšana

Hitozāns palīdz stiprināt imūnsistēmu: zinātnieki ir pierādījuši, ka tas veicina imūnsistēmas svarīgāko elementu – imūnglobulīnu un interferonu – sintēzi.

Cukura līmeņa samazināšana

Hitozāna, tāpat kā jebkuras citas diētiskās šķiedras, lietošana pietiekamā daudzumā normalizē vielmaiņu un samazina cukura līmeni asinīs.

Izdalīšanās forma - 100 apvalkotās tabletes, katra pa 0,5 g

Sastāvdaļas: hitozāns, mikrokristāliskā celuloze (nesējs), askorbīnskābe, kroskarmeloze (nesējs), plēves pārklājuma sastāvdaļas (pārtikas piedevas): hidroksipropilmetilceluloze (biezinātājs), polietilēnglikols (glazūra); kalcija stearāts un amorfais silīcija dioksīds (pretsalipes līdzekļi), citronskābe (skābuma regulators).

Olbaltumvielu, tauku, ogļhidrātu un enerģētiskā vērtība vienā dienas devā ir mazāka par 2% no vērtībām, kas atspoguļo pieauguša cilvēka ikdienas nepieciešamību pēc olbaltumvielām, taukiem, ogļhidrātiem un enerģijas.

Ieteicams kā bioloģiski aktīvs uztura bagātinātājs - hitozāna un C vitamīna avots. Indikācijas: veicina tauku saistīšanos un izvadīšanu, pazemina holesterīna līmeni, uztur normālu zarnu mikrofloru, veicina svara zudumu.

Ieteikumi lietošanai
Pieaugušajiem un bērniem no 14 gadu vecuma – 4 tabletes 2 reizes dienā, lietot 30 minūtes pirms ēšanas, uzdzerot 1 glāzi ūdens. Ārstēšanas ilgums - vismaz 1 mēnesis. Ja nepieciešams, uzņemšanu var atkārtot.

Kontrindikācijas
Individuāla sastāvdaļu nepanesamība, grūtniecība, zīdīšanas periods. Pirms lietošanas ieteicams konsultēties ar ārstu.

Uzglabāšanas apstākļi
Uzglabāt temperatūrā, kas nepārsniedz 25°C.

Ražotājs/organizācija, kas pieņem pretenzijas: Evalar CJSC, Krievija

4602242002116