search

Fitolax 40 tab. košļājamais Evalar Viegls caurejas līdzeklis

12,00 €
AR PVN
Daudzums
Nav noliktavā (0)

 

Piegādes nosacījumi

Viegls caurejas līdzeklis uz augļu bāzes. Ērti lietojams: košļājamās tabletes nav jānorij

Aktīvā viela:
Aprikožu pulveris, sennas ekstrakts, ceļmallapu ekstrakts, diļļu ekstrakts

Darbība:
caurejas līdzeklis; organisma attīrīšanai

 Zema fiziskā aktivitāte, slikti sabalansēts uzturs, stresa situācijas vai patoloģiski ķermeņa stāvokļi var izraisīt zarnu motilitātes traucējumus, ko pavada izkārnījumu aizture ar iespējamu organisma intoksikāciju. Augu izcelsmes caurejas līdzeklis Fitolax, ko izstrādājis uzņēmums Evalar, ir maigs līdzeklis, kas izgatavots no dabīgām sastāvdaļām, kas palīdz normalizēt zarnu evakuācijas funkciju un uzlabot gremošanu.

 Phytolax ir augļu bāzes uztura bagātinātājs. Augļu un garšaugu kombinācija vienā tabletē nodrošina dabisku zarnu atbalstu.

Viegla caureju veicinošā Fitolax darbība notiek visu nakti. Vakarā - fitolakss, no rīta - rezultāts.2 Šis režīms ir ērts un sakrīt ar dabiskajiem ķermeņa bioritmiem.
Phytolax ir uztura bagātinātājs, kas izgatavots no augļiem un ārstniecības augiem. Katra košļājamā tablete satur sabalansētu sastāvu normālai zarnu darbībai.

Produktam ir maigs efekts. Lai saglabātu organisma dabiskos bioritmus, to ieteicams lietot pirms gulētiešanas2. Košļājamās Fitolax tabletes garšo labi, un tās nav jānomazgā. Uztura bagātinātājus var iegādāties aptiekā vai pasūtīt mūsu mājas lapā.

Fitolax: optimāls sastāvs zarnām

Pilnīgi dabīgs produkts ietver:

 Aprikožu pulveris ir šķiedrvielām bagāts komponents, kam piemīt caureju izraisoša un viegla diurētiska iedarbība, palīdz izvadīt holesterīnu, uzlabo taisnās zarnas stāvokli, satur vitamīnu un mikroelementu kompleksu. Aprikozēs esošie pektīns un polifruktozīdi uzlabo citu sastāvdaļu sagremojamību.
 Senna – stimulē resnās zarnas darbību, palīdz cīnīties ar hroniskiem aizcietējumiem, nerada atkarību izraisošas iedarbības un to var lietot ilgstoši. Aktīvo komponentu darbība ir maiga un neizraisa diskomfortu.
 Ceļmallapa – palīdz normalizēt kuņģa sulas sastāvu, mazina iekaisumus un uzlabo gļotādu stāvokli.
 Dilles – mazina zarnu spazmas, mazina vēdera uzpūšanos, piemīt pretmikrobu iedarbība, novērš patogēnas vides veidošanos.

Lietošanas indikācijas

Uztura bagātinātājs Fitolax ir ieteicams kā viegls caurejas līdzeklis, to var izrakstīt neatkarīgi vai kā daļu no kompleksām shēmām:

 Aizcietējums neatkarīgi no tā cēloņa.
 Samazināta zarnu kustīgums.
 Gremošanas traucējumi.

Papildinājumu var lietot bērni, kas vecāki par 14 gadiem.

Darbība

Zāļu sastāvā esošās sastāvdaļas stimulē gremošanas procesus un zarnu darbību. Iztukšošana notiek 8-12 stundu laikā.

Kursu uzņemšanas laikā:

 Zarnu sieniņu stāvoklis normalizējas.
 Tiek izvadīti sārņi un toksīni, pazeminās holesterīna līmenis.
 Kuņģa sulas sastāvs un daudzums normalizējas.
 Veidojas veselīga mikroflora.

Ja jums ir liekais svars, varat lietot Fitolax svara zaudēšanai, lai:

 Uzlabojiet pārtikas uzsūkšanos.
 Paātrināt vielmaiņu.
 Attīra un stiprina kuņģa-zarnu traktu.

Maksimālais kursa ilgums ir 14 dienas. Atkārtotai pieņemšanai amatā nepieciešama speciālista konsultācija.
Ierobežojumi un kontrindikācijas

Piedevas lietošana nav ieteicama grūtniecības un zīdīšanas laikā, kā arī alerģisku reakciju gadījumā pret kompozīcijas sastāvdaļām. Fitolax nav ieteicams lietot arī akūtu kuņģa-zarnu trakta patoloģiju gadījumā.

Izdalīšanās forma: Košļājamās tabletes 0,5 g

Sastāvs: Olbaltumvielu, tauku, ogļhidrātu daudzums un enerģētiskā vērtība vienā dienas devā ir mazāks par 2 procentiem no vērtībām, kas atspoguļo pieauguša cilvēka ikdienas nepieciešamību pēc olbaltumvielām, taukiem, ogļhidrātiem un enerģijas.

Ieteicams kā uztura bagātinātājs pārtikai – papildu antracēna atvasinājumu avots. Uz augļu bāzes. Tam ir viegla caureju veicinoša iedarbība un tas palīdz uzlabot zarnu motoriskās evakuācijas funkciju.

Ieteikumi lietošanai:
Pieaugušajiem un bērniem, kas vecāki par 14 gadiem, 2 tabletes vakarā ēšanas laikā. Tabletes jāsakošļā. Caurejas efekts rodas pēc 8-12 stundām. Ja nepieciešams, vienu devu var palielināt līdz 4 tabletēm. Ārstēšanas ilgums ir 2 nedēļas. Ja nepieciešams, ārstēšanas kursu var atkārtot.

Kontrindikācijas:
Individuāla sastāvdaļu nepanesamība, grūtniecība, zīdīšanas periods. Pirms lietošanas ieteicams konsultēties ar ārstu.

Uzglabāšanas nosacījumi:
Uzglabāt temperatūrā, kas nepārsniedz 25 ⁰C.

Ražotājs/organizācija, kas pieņem pretenzijas:
CJSC "Evalar", Krievija

4602242005834