search

Bioritma Antistresa tabletes Nr.32 x 0.51 Evalar

7,25 €
AR PVN
Daudzums
Noliktavā (3)

 

Piegādes nosacījumi

Stresa problēmas risināšana 24 stundas diennaktī: palīdz aizsargāties pret stresu dienas laikā un palīdz ātri aizmigt naktī

Aktīvā viela:
māteszāles ekstrakts, asinszāles ekstrakts; citronu balzama ekstrakts, rutīns, piridoksīna hidrohlorīds (vitamīns B6), tiamīna hidrohlorīds (vitamīns B1), eschsholzia ekstrakts, pasifloras ekstrakts; pantotēnskābe (B5 vitamīns).

Darbība:
Aizsardzība pret stresu 24 stundas diennaktī

 Pastāvīgs stress bieži noved pie nemierīga miega. Savukārt pastāvīgs miega trūkums rada jaunu stresu. Šajā apburtajā lokā mēs pavadām garas dienas un negulētas naktis, nogurdinot sevi un iznīcinot savu ķermeni.

Bioritms Antistress ir inovatīva pieeja stresa problēmas risināšanai. Dienas norma sadalīta 2 tabletēs – “Diena” un “Nakts” – lietošanai dažādos diennakts laikos atbilstoši cilvēka bioritmiem. Šī pakāpeniskā darbība atjauno organisma ikdienas bioritmus, kā rezultātā izzūd nogurums un aizkaitināmība, un nemierīgs miegs un miega trūkums dod vietu veselīgam un dziļam miegam.

Lietojiet Biorhythm Antistress no rīta un vakarā un izbaudiet pilnvērtīgu dzīvi bez stresa un nervu spriedzes.

 Rīta tablete – aizsardzība pret stresu dienas laikā.

Kā komponenti darbojas:

Māteszāle regulē centrālās nervu sistēmas funkcionālo stāvokli un ir nomierinoša iedarbība paaugstinātas nervu uzbudināmības gadījumos.

Asinszāle uztur labu garastāvokli. Tas labvēlīgi ietekmē centrālās un veģetatīvās nervu sistēmas funkcionālo stāvokli.

Melissa ir daudzgadīgs zālaugu augs. Citronu balzama galvenā aktīvā viela ir ēteriskā eļļa, kurai ir nomierinoša un relaksējoša iedarbība.

Rutīns piedalās organisma redoksreakcijās un ir spēcīgs antioksidants.

Vitamīni B1 un B6 nodrošina svarīgāko vielmaiņas procesu regulēšanu organisma šūnās, kas nepieciešami normālai centrālās un perifērās nervu sistēmas darbībai.

 Vakara tablete – palīdz ātri aizmigt naktī.

Kā komponenti darbojas:
Eschscholzia palīdz mazināt emocionālo stresu, neradot atkarību. Plaši izmanto Rietumos un ASV, lai uzturētu veselīgu miegu.

Pasifloras puķei ir nomierinoša iedarbība uz centrālo nervu sistēmu, tā atbalsta veselīgu miegu, neizraisa nepatīkamas un sarežģītas sajūtas pamostoties.

Kalcija pantotenāts regulē nervu sistēmas funkcijas, palīdz mazināt fizisko nogurumu un stresu.

Izdalīšanās forma - 32 apvalkotās tabletes:
16 tabletes "Rīts" pa 0,51 g katra,
16 tabletes "Vakars" 0,51 g katra

Sastāvdaļas - Tablete "Rīts": mikrokristāliskā celuloze (nesējs), māteres ekstrakts, asinszāles ekstrakts; plēves pārklājuma sastāvdaļas (pārtikas piedevas): kalcija karbonāts (krāsviela), hidroksipropilmetilceluloze (biezinātājs), Tween 80 (emulgators), polietilēnglikols (glazūra), dabīgā sarkanā krāsa; citronu balzamas ekstrakts, augu izcelsmes kalcija stearāts (pretsalipes līdzeklis), rutīns, piridoksīna hidrohlorīds (B6 vitamīns), tiamīna hidrohlorīds (B1 vitamīns), amorfais silīcija dioksīds (pretsalipes līdzeklis).

Tablete "Vakars": mikrokristāliskā celuloze (nesējs), eschscholzia ekstrakts, pasifloras ekstrakts; plēves pārklājuma sastāvdaļas (pārtikas piedevas): kalcija arbonāts (krāsviela), hidroksipropilmetilceluloze (biezinātājs), glicerīns (biezinātājs), dabīgā zilā krāsviela; augu kalcija stearāts (pretsalipes viela), rutīns, pantotēnskābe (B5 vitamīns), amorfais silīcija dioksīds (pretsalipes viela).

Ieteikumi lietošanai
Pieaugušie: 1 rīta tablete no rīta un 1 vakara tablete vakarā. Ārstēšanas ilgums ir vismaz 2 nedēļas. Ir atļauta regulāra lietošana ar 10 dienu pārtraukumu. Nekombinēt ar medikamentu lietošanu.

Kontrindikācijas
Individuāla sastāvdaļu nepanesamība, grūtniecība, zīdīšanas periods. Pirms lietošanas jākonsultējas ar savu ārstu.

Uzglabāšanas apstākļi
Uzglabāt temperatūrā, kas nepārsniedz 25°C.

Ražotājs/organizācija, kas pieņem pretenzijas: Evalar CJSC, Krievija

4602242007913
3 vienības:

Datu lapa

Izcelsmes valsts
Krievija