search

AD mīnuss 40 tab. Evalārs normālam asinsspiedienam

8,90 €
AR PVN
Daudzums
Nav noliktavā (0)

 

Piegādes nosacījumi

Unikāls dabīgs sastāvs, kas spēj uzturēt normālu asinsspiedienu. Mīksts un noturīgs efekts!

Aktīvā viela:
Griķu garšaugs un ziedi, griķu un gurķu ekstrakts, ķiršu stublāju ekstrakts, askorbīnskābe (C vitamīns), rutīns.

Darbība:
Lai uzturētu normālu asinsspiedienu.

 Asinsspiediens ir viens no svarīgākajiem mūsu sirds un asinsvadu sistēmas un visa organisma funkcionēšanas rādītājiem, tāpēc ir ļoti svarīgi zināt tā vērtību un nodrošināt, lai tas nepārsniegtu normas robežu.

Katru dienu mūsu sirds un asinsvadu sistēma piedzīvo neticamu stresu: nepareizs uzturs, nervu pārslodze, stress, slikti ieradumi – un tagad asinsvadi jau strādā līdz galam. Pat neliels asinsspiediena paaugstinājums ir dabisks ķermeņa signāls par briesmām veselībai un dzīvībai. Cilvēkam, kurš to ir saņēmis vismaz vienu reizi, noteikti jādomā par jautājumu: kā uzturēt normālu asinsspiedienu?

Saglabājiet savu asinsspiedienu normālu, izmantojot AD-mīnus biokompleksu.

BP-mīnus veicina:

 uzturēt normālu asinsspiedienu;
 samazinot asinsspiediena “lēcienu” risku.

AD-minus iekļauto komponentu darbība:

Griķi: Griķu ziedkopās ir maksimāli daudz aktīvo flavonoīdu savienojumu, tādu kā rutīns, kvercetīns un citi, kuru uzdevums ir uzturēt asinsvadu sistēmas funkcionālo stāvokli. Produktu, kuru pamatā ir griķu ziedkopas, izmantošana palīdz uzturēt normālu asinsspiedienu un novērš tā paaugstināšanos.

Purva zāle satur bioloģiski aktīvas vielas, piemēram, ēterisko eļļu, flavonoīdus, alkaloīdus, sveķus, fitosterīnus, tanīnus un citas, kas ar regulāru lietošanu palīdz uzturēt normālu asinsspiedienu un iedarbojas nomierinoši.

Sastāvā esošais sasmalcinātais griķu garšaugs tiek izmantots produkta bioloģiskās vērtības paaugstināšanai, jo griķu garšaugu lietošana kombinācijā ar griķu un gurķu ekstraktu papildina produktu ar mikroelementiem un papildus bioloģiski aktīvām vielām, kas sākotnēji bija garšaugā. Ir daudz produktu, kur galvenās aktīvās sastāvdaļas ir gurķi un griķi.

Ķiršu kāti satur flavonoīdus, kālija sāļus, tanīnus, skābes (citronskābi un ābolskābi), dekstrozi, kvercetīnu, kumarīnus un citus. Šīs vielas stimulē liekā šķidruma izvadīšanu no organisma, ļaujot organismam attīrīties. To vieglā diurētiskā iedarbība padara tos efektīvus augsta asinsspiediena gadījumā.

Askorbīnskābe (C vitamīns) pieder ūdenī šķīstošo vitamīnu grupai, piedalās redoksprocesos, ogļhidrātu metabolisma regulēšanā, audu elpošanā; nepieciešami asins recēšanai. C vitamīns palielina organisma izturību pret infekcijām un normalizē kapilāru caurlaidību.

Rutīns (P vitamīns) ir dabisks savienojums no flavonoīdu grupas. Regulāra P vitamīna lietošana normalizē kapilāru sieniņu stāvokli, palielinot to izturību un elastību, uzturot normālu asinsspiedienu, palēninot sirdsdarbību. Turklāt rutīns pastiprina askorbīnskābes iedarbību, kā rezultātā ievērojami palielinās tā ietekme uz imūnsistēmu.

Izdalīšanās forma: Tabletes 0,55 g

Sastāvs: Griķu zāle un ziedi, griķu un gurķu ekstrakts, mikrokristāliskā celuloze (nesējs), ķiršu kātu ekstrakts, kartupeļu ciete; Plēves pārklājuma sastāvdaļas (pārtikas piedevas): hidroksipropilmetilceluloze (biezinātājs), Tween 80 (emulgators), polietilēnglikols (glazūra), titāna dioksīds un titāna dioksīds (krāsvielas); maltodekstrīns (nesējs), askorbīnskābe (C vitamīns), rutīns; kalcija stearāts un amorfais silīcija dioksīds (pretsalipes līdzekļi).

Ieteicams kā bioloģiski aktīvs uztura bagātinātājs – flavonoīdu avots, papildus C vitamīna avots, satur tanīnus, palīdz uzturēt normālu asinsspiedienu.

Ieteikumi lietošanai:
Pieaugušie un bērni vecāki par 14 gadiem - 1 tablete 2 reizes dienā ēšanas laikā. Ārstēšanas ilgums - 3 mēneši. Ja nepieciešams, devu var atkārtot pēc 2 mēnešiem.

Kontrindikācijas:
Individuāla sastāvdaļu nepanesamība, grūtniecība, zīdīšanas periods. Pirms lietošanas jākonsultējas ar savu ārstu.

Uzglabāšanas nosacījumi:
Uzglabāt temperatūrā, kas nepārsniedz 25ºC.

Ražotājs/organizācija, kas pieņem pretenzijas: Evalar CJSC, Krievija

4602242006923

Datu lapa

Izcelsmes valsts
Krievija