search

Liofilizēto meža melleņu pulveris 100 g Centralsun

10,50 €

(105,00 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (2)

 

Piegādes nosacījumi

Melleņu pulveris ir lielisks veids, kā bagātināt savu uzturu ar vitamīniem, antioksidantiem un minerālvielām.
 Melleņu pulverim ir ļoti patīkama garša gluži kā īstām ogām.
 Kā lietot meža melleņu pulveri: pievienojiet 2-3 tējkarotes savam smūtijam, atdzesētai putrai, desertam un daudziem citiem ēdieniem.
 Mūsu meža melleņu pulveris ir 100% dabīgs un vegāns, bez jebkādām piedevām.

Bagātiniet savas receptes ar ogu pulveri, kas ir pildīts ar vitamīniem un minerālvielām…

Savvaļas melleņu pulveris ir labs veids, kā nodrošināt organismam antioksidantus un daudzus citus labumus. Savvaļas mellenes ir pazīstamas ar augstu antioksidantu un barības vielu līmeni.

Turklāt šiem sīkajiem dārgakmeņiem ir daudz neatklātu īpašību. Piemēram, savvaļas mellenes, kas bruņotas ar desmitiem antioksidantu šķirņu, par kurām zinātne vēl nezina, kā arī

 polifenoli
 antocianīni
 antocianidīni
 dimetilresveratrols
 vēl nezināms kofaktors adaptogēnās aminoskābes.

Savvaļas mellenes detoksikācijai

Savvaļas mellenes ir bagātas ar antioksidantiem, kas var palīdzēt aizsargāt šūnas no bojājumiem, ko izraisa kaitīgās molekulas, ko sauc par brīvajiem radikāļiem. Uzturs, kas bagāts ar antioksidantiem, parasti tiek uzskatīts par labvēlīgu jūsu vispārējai veselībai.

Savvaļas melleņu vai melleņu pulvera iekļaušana uzturā var būt daļa no līdzsvarotas pieejas, lai atbalstītu jūsu vispārējo labsajūtu. Tie var būt garšīgs papildinājums maltītēm, uzkodām vai kokteiļiem, kā arī piešķirt jūsu ēdienam jauku, koši purpursarkanu krāsu. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka individuālie rezultāti var atšķirties un ka citiem faktoriem, piemēram, vispārējam uzturam un dzīvesveidam, ir arī liela nozīme labas veselības saglabāšanā.

Lai saņemtu personalizētu padomu par jūsu īpašajām veselības problēmām, vienmēr ieteicams konsultēties ar veselības aprūpes speciālistu.
Nejauciet savvaļas melleņu pulveri ar kultivēto melleņu pulveri..

Kultivētās mellenes ir lieliskas jūsu veselībai, taču tās nepiedāvā pat daļu no savvaļas melleņu vērtības. Savvaļas mellenes var atpazīt pēc to izmēra un krāsas. Savvaļas mellenes ir mazas, un kultivētās ogas ir daudz lielākas. Savvaļas mellenēm iekšpuse ir tumši zila, savukārt kultivētajām mellenēm iekšpusē ir bālgans nokrāsa. Uztura ziņā meža mellenes noteikti ir labāka izvēle!

Violeta pārtikas krāsviela!

Tāpat kā pašas savvaļas mellenes, arī meža melleņu pulveris padara jūsu smūtiju vai jogurta bļodu jauku violetu krāsu. Melleņu pulveri var izmantot kā violetu pārtikas krāsvielu. Un kas ir svarīgāk? … Tas ir 100% dabīgs un labvēlīgs jūsu veselībai.
Kā lietot Wild Blueberry pulveri?

Jūsu iecienītākajās receptēs… protams. Pievienojiet 2-3 tējkarotes meža melleņu pulvera desertiem, rīta putrai vai smūtijam, lai padarītu to patiesi par antioksidantu bumbu. Pagatavo pankūkas vai kūciņas ar meža melleņu pulveri un pārsteidz ģimeni un draugus.


Uzglabāšanas apstākļi

Uzglabāt iepakojumu istabas temperatūrā, sargājot no tiešiem saules stariem. Pēc lietošanas pareizi aizveriet iepakojumu. Mitruma ietekmē tekstūra var mainīties.

Centralsun Freeze-Dried Wild Blueberry pulveris ir 100% tīrs un vegāns. Nesatur pievienotus cukurus, glutēnu, ĢMO.

602581995555
2 vienības: