search

Bioloģisks Liofilizēto spinātu pulveris 60g

10,50 €

(175,00 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (2)

 

Piegādes nosacījumi

Šis organiskais liofilizētais spinātu pulveris ir lielisks papildinājums smūtiju uzturvērtības paaugstināšanai. Tā kā bioloģiskajiem spinātiem nav spēcīga garša, tie ir arī lielisks papildinājums bērnu ēdienkartei. Turklāt bioloģisko spinātu pulveri var pievienot arī pesto, mērcēm vai pat pievienot saldajam jogurtam. Organiskie spināti ir pazīstami ar augstu dzelzs un magnija saturu. Lai pagatavotu 70 g bioloģisko spinātu pulvera, nepieciešams liofilizēt un sasmalcināt 1 kg bioloģisko spinātu.

Organiskais liofilizēto spinātu pulveris patiešām ir fantastisks papildinājums smūtijiem un receptēm, piedāvājot plašu vitamīnu un minerālvielu klāstu, vienlaikus saglabājot neitrālu garšu. Organiskie spināti tiek uzskatīti par superēdienu to uzturvielu blīvuma un mazkaloriju satura dēļ. Tas nodrošina virkni ieguvumu ādas, matu un kaulu veselībai, kā arī ir labs olbaltumvielu, dzelzs, vitamīnu un minerālvielu avots.

Šeit ir daži no iespējamiem ieguvumiem veselībai, lietojot bioloģiskos spinātus:

 Glikozes līmeņa kontrole asinīs: Organiskie spināti var palīdzēt uzlabot glikozes līmeni asinīs, padarot to izdevīgu cilvēkiem ar cukura diabētu.
 Vēža profilakse: organiskajos spinātos atrodamās uzturvielas un antioksidanti, piemēram, A vitamīns un folāts, veicina to potenciālās vēža apkarošanas īpašības.
 Kaulu veselība: Organiskie spināti satur būtiskas minerālvielas, piemēram, kalciju un K vitamīnu, kas ir svarīgi, lai uzturētu stiprus un veselīgus kaulus.
 Uzturvielu piegāde: Organiskie spināti nodrošina plašu minerālvielu un vitamīnu klāstu, tostarp kāliju, A vitamīnu un folātu, kas ir ļoti svarīgi dažādām ķermeņa funkcijām.

Dzelzs ir svarīgs minerāls, kas atrodams organiskajos spinātos. Tas ir nepieciešams ķermeņa enerģijas izmantošanai. Lai uzlabotu dzelzs uzsūkšanos no augu izcelsmes avotiem, piemēram, organiskajiem spinātiem, ieteicams tos kombinēt ar C vitamīnu bagātiem pārtikas produktiem, piemēram, citrusaugļiem.

Turklāt organiskie spināti ir lielisks uztura magnija avots. Magnijam ir izšķiroša nozīme enerģijas metabolismā, muskuļu un nervu darbībā, regulāra sirds ritma uzturēšanā, imūnsistēmas atbalstīšanā un asinsspiediena regulēšanā. Tas ir iesaistīts daudzās ķermeņa bioķīmiskās reakcijās.

Iekļaujot bioloģiskos spinātus savā uzturā, varat gūt labumu no to uzturvērtības un izbaudīt to daudzpusību dažādās virtuvēs. Tas nodrošina labu daudzumu olbaltumvielu, kalcija, dzelzs, magnija, kālija, A vitamīna, folātu, K vitamīna, šķiedrvielu, fosfora un tiamīna.

Tāpat kā ar jebkuru diētu, ieteicams konsultēties ar veselības aprūpes speciālistu vai reģistrētu dietologu, lai nodrošinātu, ka tas atbilst jūsu īpašajām uztura vajadzībām un jebkādiem pamata veselības stāvokļiem.

Uzglabāšanas nosacījumi:

Uzglabāt iepakojumu istabas temperatūrā, sargājot no tiešiem saules stariem. Pēc lietošanas pareizi aizveriet iepakojumu. Mitruma ietekmē tekstūra var mainīties.

Centralsun organiskais liofilizētais spinātu pulveris ir 100% tīrs un vegāns. Nesatur piedevas, glutēnu un ĢMO.

720524994202
2 vienības: