search

Bioloģisks Liofilizēto dzērveņu pulveris 100g

13,00 €

(130,00 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (2)

 

Piegādes nosacījumi

Liofilizēto dzērveņu pulveris ir sarkani pigmentēts ogu pulveris, kas izgatavots no dzērvenēm ar pikantu garšu. Gatavots no veselām ogām, nevis biezeņa.
 Patīkami skābena garša, skaista sarkana krāsa un daudzas noderīgas īpašības padara to par īstu imūnstimulatoru.
 Dzērveņu pulveris tiek uzskatīts par superēdienu, jo īpaši tā augstā fenolu un antocianīnu satura dēļ, kam ir dziedinoša iedarbība uz aknām, urīnpūsli un redzi.
 LIETOŠANA: pievienojiet 1-2 ēdamkarotes dzērveņu pulvera, lai pagatavotu gardu sarkano ogu smūtiju, pievienojiet to atdzesētai putrai, desertiem, mērcēm un daudziem citiem ēdieniem, lai tie iegūtu vitamīnu stimulu.
 Dzērveņu pulveris ir 100% dabīgs, bez piedevām.

Bagātiniet savas receptes ar pulveri, kas pildīts ar vitamīniem!

Atbrīvojiet dzērveņu milzīgo potenciālu, patiesu vitamīnu un minerālvielu spēkstaciju. Pārpildīti ar barības vielām, tie piedāvā daudz priekšrocību, lai atbalstītu jūsu labsajūtu. Lūk, ieskats ievērojamajās liofilizētā dzērveņu pulvera īpašībām:

Vitamīni: Dzērvenes ir bagātas ar C, E un K1 vitamīniem, kuriem ir būtiska loma vispārējās veselības uzturēšanā. Šie vitamīni atbalsta imūnsistēmu, veicina veselīgu ādu un veicina pareizu asins recēšanu.

Minerālvielas: dzērvenēs ir daudz mangāna un vara, kas nodrošina būtisku atbalstu dažādām ķermeņa funkcijām. Mangāns palīdz kaulu veselībai un vielmaiņai, savukārt varš ir iesaistīts enerģijas ražošanā un saistaudu veidošanā.

Fenoli un antocianīni: Dzērveņu pulveris ir pildīts ar fenoliem un antocianīniem, spēcīgiem antioksidantiem, kas palīdz cīnīties pret oksidatīvo stresu un iekaisumu. Šie savienojumi ir saistīti ar pretnovecošanās iedarbību un veicina vispārējo labsajūtu.

Urīnceļu veselība: tiek uzskatīts, ka dzērvenēs atrodamajām tanīnskābēm ir aizsargājoša iedarbība uz urīnceļiem, urīnpūsli un nierēm. To īpašības var palīdzēt uzturēt veselīgu urīnceļu sistēmu.

Atmiņas uzlabošana un imūnsistēmas atbalsts: Dzērveņu pulvera pretiekaisuma īpašības, kā arī antioksidantu pārpilnība veicina tā kā pretnovecošanās un atmiņu uzlabojoša ēdiena potenciālu. Turklāt dzērvenes var stiprināt imūnsistēmu un nodrošināt dabisku antibiotiku iedarbību.

Elpošanas orgānu veselība: Dzērvenes satur spēcīgus vazodilatatorus, kas palīdz atvērt pārslogotos bronhus. Tas padara tos īpaši labvēlīgus elpošanas slimībām, atbalstot uzlabotu elpošanas funkciju.

Izmantojiet liofilizētu dzērveņu pulvera neparastās priekšrocības un izmantojiet tā potenciālu, lai atbalstītu savu vispārējo labsajūtu. Uzlabojiet savu veselības ceļojumu ar šo izcilo superēdienu, kas ir slavens ar savām pretnovecošanās, pretiekaisuma un atmiņu uzlabojošajām īpašībām. Atklājiet dzērveņu brīnumus un izbaudiet dinamisku dzīvi, ko veicina dabas bagātīgās dāvanas.
Liofilizētas dzērvenes visu gadu

Pateicoties liofilizēšanas procesam, dzērveņu pulveris ir patiešām viegli lietojams un ērti lietojams pat ziemas laikā. Kas varētu būt brīnišķīgāks par svaigu, gardu un, pats galvenais, ļoti barojošu sarkano dzērveņu smūtiju aukstā ziemas dienā?
Recepšu stūrītis

Lai pagatavotu Medical Medium dzērveņu ūdeni, jums ir nepieciešams:

 4 glāzes ūdens (ja izmanto liofilizēti kaltētu dzērveņu pulveri, pietiek ar 1-2 glāzēm).
 1 glāze svaigu dzērveņu vai 2 ēdamkarotes Centralsun liofilizēta dzērveņu pulvera
 3 ēdamkarotes laima sulas
 2 ēdamkarotes neapstrādāta medus vai kļavu sīrupa
 blenderis

Izmēģiniet arī šos gardos dzērveņu-valriekstu batoniņus, kas jums nepieciešami:

 180 g mīksto dateļu bez kauliņiem
 2 ēdamkarotes Centralsun liofilizētu dzērveņu pulvera.
 75 g žāvētu dzērveņu
 75 g makadāmijas riekstu
 50 g nelobītu mandeļu
 virtuves kombains

Instrukcijas:

Visas sastāvdaļas liek virtuves kombainā un apstrādā viendabīgā masā. Pēc tam no maisījuma izveido nelielas bumbiņas un ievieto ledusskapī uz dažām stundām, lai sastingst. Tagad jūsu kārumi ir gatavi baudīšanai! Glabājiet tos ledusskapī.

735632998684
2 vienības: