search

Bioloģisks Liofilizēto biešu pulveris 100g

10,50 €

(105,00 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (2)

 

Piegādes nosacījumi

Stiprini imunitāti ar bioloģisko biešu pulveri. Patīkama garša, skaista rozā krāsa un daudz noderīgu īpašību, par kurām vari lasīt tepat produkta aprakstā. Tā kā bietēm ir spēcīgs pigments, tas ir arī populārs pulveris rozā latte, kā arī citu rozā dzērienu pagatavošanai.

Organiskais liofilizēto biešu pulveris ir ideāla piedeva smūtijiem, atdzesētām putrām, desertiem un daudziem citiem ēdieniem. Izmantojiet savu iztēli un bagātiniet savas receptes ar vitamīniem. Bietes ir ne tikai gards papildinājums jūsu ēdienreizēm, bet arī veselības ieguvumu spēks. Bagāti ar šķiedrvielām, tie veicina gremošanas trakta veselību un nodrošina jūsu sistēmas nevainojamu darbību.

Turklāt bietes ir būtisku vitamīnu un minerālvielu dārgums, un katrai no tām ir būtiska loma vispārējās labklājības atbalstīšanā:

Folāts (B9): svarīgs normālai audu augšanai un šūnu darbībai, folāts ir īpaši labvēlīgs topošajām māmiņām, palīdzot veselīgai grūtniecībai.

Mangāns: svarīgs mikroelements, mangāns palīdz regulēt cukura līmeni asinīs, veicinot līdzsvarotu enerģijas līmeni visas dienas garumā.

Kālijs: būtisks veselīgai sirdij, kālijs palīdz uzturēt optimālu asinsspiedienu, veicinot sirds un asinsvadu labsajūtu.

Dzelzs: svarīgs skābekļa transportēšanai organismā, dzelzs nodrošina pareizu šī dzīvību uzturošā elementa piegādi katrā šūnā.

C vitamīns: Šis slavenais antioksidants kalpo kā spēcīgs imūnsistēmas pastiprinātājs, pasargājot jūsu ķermeni no kaitīgiem brīvajiem radikāļiem.

Izmantojot mūsu liofilizēto biešu pulveri, jūs varat izbaudīt šī superēdiena patieso prieku. Tas ne tikai piedāvā gardu garšu, bet arī piešķir skaistu rozā nokrāsu jūsu kokteiļiem, desertiem un citiem kulinārijas izstrādājumiem. Paceliet savas receptes jaunos augstumos un izmantojiet biešu dinamiskās priekšrocības.

Ļaujieties liofilizētā biešu pulvera esencei un uzlabojiet savu labsajūtu, vienlaikus piešķirot saviem iecienītākajiem ēdieniem dabīgu dzīvīgumu. Atklājiet prieku, ko sniedz šī izcilā superēdiena iekļaušana savā ikdienas rutīnā, un atklājiet tā veselību uzlabojošo īpašību potenciālu.
Uzglabāšanas apstākļi

Uzglabāt iepakojumu istabas temperatūrā, sargājot no tiešiem saules stariem. Pēc lietošanas pareizi aizveriet iepakojumu. Mitruma ietekmē tekstūra var mainīties.

Centralsun Organic liofilizēti kaltētu biešu pulveris ir 100% tīrs un vegāns. Nesatur piedevas, glutēnu, ĢMO.

735632998707
2 vienības: