search

Augļu tēja DZĒRVENE 25 tējas paciņas Basilur

3,99 €

(79,80 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (1)

 

Piegādes nosacījumi

Augļu tēja bez kofeīna, pievienojot hibiskus, stēvijas lapas, ābolu, apelsīna miziņu un dzērveņu un citronu aromātu, tas viss ērtos, ātrās maisiņos.
Basilur Cranberry ir maisījums ar nedaudz pīrāgu garšu. Pateicoties šīm notīm, uzlējums ir trāpījums situācijā, kad gribas piedzīvot veldzi! To var ēst karstu vai aukstu.

Šis sastāvs noteikti iekaros to cilvēku garšas kārpiņas, kam patīk skābi, rosinoši akcenti!

     Izvēloties pasaulē atzīto Basilur zīmolu, varat būt drošs, ka tiecaties pēc īstas Ceilonas tējas, kuras autentiskumu apliecina Ceylon Tea Symbol Of Quality sertifikāts.
     Basilur tēja tiek ražota, neizmantojot nekādas vielas, kas noārda ozona slāni, par ko liecina Ozone Friendly Pure Ceylon Tea sertifikāts.
     Lieliska ideja greznai dāvanai mīļotajam.
     Paciņas ir iepakotas atsevišķi dekoratīvās aploksnēs, tādējādi tēja paliek svaiga un garšas pilna katrā uzlējuma tasītē.
     Tējas maisiņi ir pilnībā bioloģiski noārdāmi – tie nesatur skavas, un papīrs, no kura tie izgatavoti, ir marķēts ar OK Compost INDUSTRIAL sertifikātu.

Detalizēta informācija:

Neto svars: 50 g

Paciņu skaits: 25 gab.

Paciņas aploksnēs: JĀ

Bioloģiski noārdāmi bezskavām maisi: JĀ

Sastāvdaļas: hibisks (76,4%), apelsīna miza (6%), ābols (6%), stēvijas lapas (4%) un dabīgs dzērveņu aromāts (7,5%) un citrons (01%).

Izcelsmes valsts: Šrilanka (Ceilona).

Iepakojums: dekoratīvā kastīte, iekšpusē tējas maisiņi atsevišķās aploksnēs.

Iepakojuma izmēri: 8 x 7 x 13 cm

4792252943292
1 Vienība