search

Zaļā tēja VINTAGE BLOSSOMS ROSE FANTASY 100g BASILUR

8,75 €

(87,50 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (2)

 

Piegādes nosacījumi

Ceilonas zaļā tēja, kas sastāv no maigākajām Young Hyson lapām, pievienojot hibiska ziedus, rožu ziedlapiņas un dabisko rožu aromātu.

Tējas smalko raksturu lieliski papildina ziedu notis, un hibiska pievienošana piešķir pagatavotajam uzlējumam skaistu, maigi rozā krāsu.

Iedomājieties dārzu, kas pilns ar valdzinoši smaržīgām rozēm – tā garšo Rose Fantasy! Sajūtu mielasts kausā!

Šī dzēriena pavedinošais saldums lieliski saderēs ar jūsu iecienītāko desertu. Izbaudiet šo garšu, atpūšoties pēcpusdienā vai atpūšoties vakarā. Dzērienu var veiksmīgi apvienot ar nedaudz medus.

     Izvēloties pasaulē atzīto Basilur zīmolu, varat būt drošs, ka sniedzaties pēc īstas Ceilonas tējas, kuras autentiskumu apliecina Ceylon Tea Symbol Of Quality sertifikāts.
     Basilur tēja tiek ražota, neizmantojot nekādas vielas, kas noārda ozona slāni, par ko liecina Ozone Friendly Pure Ceylon Tea sertifikāts.
     100% dabīgas sastāvdaļas un garšas.
     Unikāls iepakojums metāla kārbas formā ar botānisku motīvu, kas ņemts no vietējā mākslinieka rokām apgleznotām ilustrācijām.
     Lieliska ideja greznai dāvanai mīļotajam.
     Maisījums tiek ievietots iekšējā maisiņā ar rāvējslēdzēja aizdari, pateicoties kam tas saglabā svaigumu un pilnvērtīgu garšu.
     Zero Waste kanna – atkārtoti lietojama.

Detalizēta informācija:

Neto svars: 100 g

Sastāvdaļas: Young Hyson Ceylon zaļā tēja (84%) ar hibiska ziediem (8%), rožu (5%) un dabīgo rožu aromātu (3%).

Izcelsmes valsts: Šrilanka (Ceilona).

Starptautiskā tējas kvalitātes klase: YH (Young Hyson) - tās ražošanai tiek izmantotas tikai divas jaunākās un smalkākās lapas, kas atrodas dzinuma augstākajā daļā.

Iepakojums: atkārtoti lietojama metāla skārdene, iekšpusē stīgu maisiņš ar tēju.

Iepakojuma izmēri: 11 x 7 x 15 cm

4792252944473
2 vienības: