• Tikai tiešsaistē
search

Pūķa Kolekcija - metāla iepakojums - tējas grāmata - VOLUME I (sarkana) Basilur melna tēja 100g

15,00 €

(150,00 € kg)

AR PVN
Daudzums
Produkst pieejams pasūtīšanai (0)

 

Piegādes nosacījumi

Melnā Ceilonas tēja, kas sastāv no rūpīgi atlasītām BOP1 lapām ar rudzupuķu, jasmīna pumpuru, zilās malvas un grauzdētu mandeļu aromātu.

Pēc brūvēšanas tējas lapu un ziedu maisījums rada izcilu un ārkārtīgi aromātisku uzlējumu, kurā var sajust skaidru melnās tējas klasisko un cēlu akcentu kombināciju ar intensīvu rudzupuķu, jasmīna un malvas, kā arī grauzdētu mandeļu saldumu.

Sastāvs Dragon Tea Book Vol. I tika ievietots bagātīgi dekorētā skārdenē ar zelta pūķa motīvu, kas ir lieliska dāvana tējas cienītājiem.

Atklāj izteiksmīgās tējas garšu!

     

     Izvēloties pasaulē atzīto Basilur zīmolu, varat būt drošs, ka sniedzaties pēc īstas Ceilonas tējas, kuras autentiskumu apliecina Ceylon Tea Symbol Of Quality sertifikāts.
     Basilur tēja tiek ražota, neizmantojot nekādas vielas, kas noārda ozona slāni, par ko liecina Ozone Friendly Pure Ceylon Tea sertifikāts.
     Lieliska ideja greznai dāvanai mīļotajam.
     Unikāls iepakojums metāla grāmatas formā.
     Maisījums tiek ievietots iekšējā maisiņā ar rāvējslēdzēja aizdari, pateicoties kam tas saglabā svaigumu un pilnvērtīgu garšu.
     Zero Waste iepakojums– atkārtoti lietojams.


Detalizēta informācija:

Neto svars: 100 g

Sastāvdaļas: melnā Ceilonas tēja (92,25%), rudzupuķe (2,5%), jasmīna pumpuri (2%), zilā malva (0,25%) un grauzdētu mandeļu garša (3%).

Garšas nots - grauzdētas mandeles - dūmu garša ar mandelēm

Izcelsmes valsts: Šrilanka (Ceilona).

Starptautiskais tējas kvalitātes klases apzīmējums: BOP1 (Broken Orange Pekoe 1) - tēja, kas satur lauztas garas un biezas lapas.

Ja pēc burtiem, kas nosaka tējas gradāciju, parādās "1", tas nozīmē absolūti augstākās kvalitātes tēju attiecīgajā klasē. Šis burtu secībai pievienotais numurs viens pierāda milzīgo darbu, kas veikts, atlasot lapas, sākot no ražas novākšanas līdz iesaiņošanai.

Iepakojums: Metāla kārba, kas atveras kā grāmata, maisā ar rāvējslēdzēja aizdari.

Iepakojuma izmēri: 14,6 x 4 x 19 cm

4792252947948