Benzglutēna Multi Mix Milti 1000 g
(4,99 € KG)
Piegādes nosacījumi
Bezglutēna maisījums vispārējai lietošanai piemērots pankūkām,
pelmeņi, makaroni, smalkmaizītes un kūkas
Sastāvdaļas:
kukurūzas ciete, kartupeļu ciete, kukurūzas milti, prosas milti, biezinātāji: ksantāna sveķi, guāra sveķi.
Piemērots cilvēkiem ar lipekļa nepanesību.
Uzturvērtība uz 100 g produkta:
Enerģētiskā vērtība uz 100 g produkta: 1512 kJ/ 357 kcal
Tauki: 3,4 g
no tiem piesātinātās taukskābes: 1,2 g
Ogļhidrāti: 80 g
no tiem cukurs: <0,2 g
Šķiedra: 1,4 g
Olbaltumvielas: 0,9 g
Sāls: 0,03 g
PANKŪKAS
Sastāvdaļas: 100 g maisījuma,
2 olas,
230 ml piena,
2 karotes cukura,
2 karotes eļļas + 0,5 karotes cepšanai.
Pagatavošanas metode: Visas sastāvdaļas liek bļodā un sajauc ar mikseri, lai iegūtu viendabīgu pastu ar bieza krējuma konsistenci. Uz pannas uzsilda pustējkaroti eļļas. Pēc tam uzlejiet plānu mīklas kārtu un apcepiet pankūkas no abām pusēm līdz zeltaini brūnai krāsai.
Mafini
Sagatavot:
4 olas
100 g cukura
16 g vaniļas cukura
200 ml eļļas
250 g maisījuma 7 g Bezglutēna cepamā pulvera 100 g tumšās vai piena šokolādes 12 veidņu smalkmaizītes Sasmalciniet olas ar cukuru ar mikseri ar maksimālo ātrumu 5 minūtes, lai iegūtu vieglu, pūkainu masu. Pēc tam samaziniet ātrumu uz mazāko un pievieno eļļu, samaisa un cepamo pulveri.Samaisa līdz viendabīgai masai.Beigās pievieno sasmalcinātu šokolādi un viegli maisa ar rokām.Mīklu lej sagatavotās veidnēs un cep 170 grādos apmēram 25 minūtes līdz zeltaini brūnai virsmai (iesakām cepšana bez konvekcijas).