• Tikai tiešsaistē
search

MANTOVA Izsmidzināma AVOKADO EĻĻA 200ml

10,39 €

(51,95 € L)

AR PVN

Avokado eļļa iegūta ar aukstās presēšanas metodi, ar izteiksmīgu aromātu un bagātīgu garšu, kurai raksturīgas avokado un
sviesta garšas nianses. Avokado eļļa piemērota gan auksto, gan karsto ēdienu gatavošanai, jo tai ir auksts dūmošanas punkts ~
232° C.

Daudzums
Nav noliktavā (0)

 

Piegādes nosacījumi

Sevišķi labi avokado eļļa iederēsies ēdienos, kuru sastāvā ir avokado auglis, piemēram, salātos un aukstajās mērcēs. Ļoti
labi tā piestāvēs putna gaļai un zivij, biezzupām un salātiem no tomātiem un mocarellas.

Ražots Itālijā

Paaudžu gaitā Mantovu ģimene ir kļuvusi par vadošajām pārbaudītājām un degustētājiem, kas kūrē tikai labākās eļļas, kurām ir ģimenes vārds. Mantova ar lepnumu piedāvā tīru, veselīgu avokado eļļu ērtā aerosola pudelē.

Mūsu 100% tīrajam avokado ir bagātīga, sviestaina garša ar augstu dūmu punktu un daudz ieguvumu veselībai. Tas ir lieliski piemērots ikdienas lietošanai virtuvē, gatavojot, garšojot, grilējot vai cepot. Avokado eļļa saglabā savu pilno garšu, pateicoties izsmidzināmajai pudelei, kas īpaši izstrādāta, lai saglabātu eļļas garšu, aromātu un veselīgas īpašības. Mūsu sistēma “maiss pudelē” aizsargā dabisko eļļu, lai jūs varētu viegli un vienmērīgi izsmidzināt, bez propelentiem, aerosola vai piedevām. Soma arī aizsargā eļļu no gaisa un gaismas iedarbības, saglabājot to ilgāk svaigāku.

Mantova Avocado Oil Spray ir bez ĢMO, bez lipekļa, bez holesterīna un bagāta ar veselīgiem taukiem, E vitamīnu un sirdij veselīgo oleīnskābi; lieliski piemērots pievienošanai katrai ēdienreizei. Lai iegūtu skaistu izskatu un lielisku garšu, nav jājūtas kautrīgi, izsmidzinot gatavus ēdienus. Mantova izsmidzināmās pudeles sniedz jūsu ēdienos visas avokado veselīgās priekšrocības — tieši vajadzīgajā daudzumā jūsu iecienītajām receptēm.

 

     ✅ 100% dabīgs avokado bez nekā cita: bez pildvielām, piedevām vai konservantiem.
     ✅ Mūsu “maiss pudelē” sistēma palīdz viegli un vienmērīgi izsmidzināt, neizmantojot propelentus, aerosolus vai piedevas.
     ✅ Lieliski piemērots ikdienas lietošanai, gatavojot un izsmidzinot uz gatavajiem ēdieniem, lai iegūtu skaistu izskatu un lielisku garšu.

Mantova
8006830995068