search

2018. gada Badašanas Nogatavinātas Pueras mini ligzdiņas| Bada Shan Shu Cha, 1 gab. 8g

2,50 €

(362,48 € kg)

AR PVN

Apjoma atlaides

Daudzums Unit discount Jūs ietaupat
10 0,60 € 6,00 €
Daudzums
Noliktavā (11)

 

Piegādes nosacījumi

2018. gada pavasara tēja, kas ievākta Badašaņas kalnos 巴达山 Menghai apgabalā, tika izmantota, lai presētu šīs lieliskās nogatavinātas Pueras tējas (shu) plāceņi, kas katra sver aptuveni 8 g. Tējas lapas tika izturētas 3 gadus netālu no ražas novākšanas vietas, pirms 2021. gadā tās tika presētas mazās kūkās. Atšķirībā no mini tuo cha, kur lapas nevar palikt veselas, lai tās ietilptu izmantotajās mazajās presformās, šajās mazajās ligzdiņās ir gandrīz tās pašas izejvielas kā tās, ko izmanto 200 un 357 gramu plāceniem.

To mazais izmērs ir lieliski piemērots ceļošanai, kā dāvana draugiem vai vienkārši ērtai gatavošanai. 8 g svars ir ideāli piemērots gong fu cha 150 ml gaivanā vai brokastu tējai 1-2 infūzijām 450 ml tējkannā. Ja 8 g jums ir par daudz, tos var lauzt uz pusēm. Mazāks izmērs arī nozīmē, ka tie noveco nedaudz ātrāk nekā lielāki plāceņi un ķieģeļi.

Tējas garša ir piesātināta, izteiksmīga, ar zemes un žāvētu augļu notīm. Tā ir sarežģīta tēja, kas ir pelnījusi ne tikai iesācēju uzmanību ar vieglu pagatavošanu, bet arī pieredzējušu tējas cienītāju uzmanību.

Izcelsmes valsts Ķīna
Junaņas province
Atrašanās vieta Menghai, Badashan 巴达山
Kultivēšana Yunnan Da Ye 云南大叶

T0560
11 vienības: