

(22,38 € kg)
Piegādes nosacījumi
Sastāvdaļas: cukurs, kanēlis, krustnagliņas, smaržīgie pipari, ingvers, galangals, melnie pipari, koriandrs, galangals, kubipipari, kokosrieksts, anīsa sēklas, zelta lietus koks, mastikas sveķi, safrāns, mirre, baltā kurkuma, fenhelis, kurkuma, ķimenes, kanēlis zieds, jaukts zāļu sīrups, melnās ķimenes, garā piparu zāle, kardamons, vaniļa, apelsīna miziņa, lauru lapa, timiāns, nātre, eliksīrs, milzu fenhelis, dzelzs zāle, kroku lapas, ceratonija, citrona miza, kukurūzas ciete, kālija ūdeņraža tartrāts ( vīnskābes sāls)
Mesiri pastas jālieto mērenībā. 1 tējkarote 2 reizes dienā tukšā dūšā. Tomēr 20 minūtes pēc makaronu ēšanas ieteicams neēst.
NB! Ja Jums ir sirds un asinsvadu slimības, nelietojiet šo produktu. Ja Jums ir cukura diabēts, konsultējieties ar savu ārstu.
Mesiri pasta tika izgatavota Ayse Hafsa Sultan, Suleimana Lieliskā māte un Yavuz Sultāna Selima sieva. To sauc arī par Osmaņu pastu. Kad Hafsa Sultāns saslima, Zentrum Efendi, tā laika vadošais ārsts, sagatavoja šo pastu un nosūtīja to uz pili. Hafsa Sultāns īsā laikā atguva veselību. Hafsa Sultan paziņoja, ka kopā ar direktīvu tiks sagatavota pasta, kas tiks izplatīta visai sabiedrībai. Šī tradīcija joprojām tiek saglabāta kā Mesir Paste festivāls. Šis festivāls, kas ietilpst UNESCO nemateriālā kultūras mantojuma kategorijā, tiek organizēts Mersinā.
● imūnsistēmas stiprināšana,
● gripa un saaukstēšanās,
● ādas slimību, īpaši psoriāzes un ekzēmas, simptomiem
● klepus
● svara kontrole
● ir maigs pretsāpju efekts
● reimatisms un locītavu sāpes
● infekcijas un iekaisumi
● hroniska noguruma gadījumā
● gremošanas darbības regulēšana,
Ražots Turcijā
Datu lapa