search

Asinszāle, zāļu tēja, uztura bagātinātājs, 30 g (20 maisiņi x 1,5 g) Herbapol

3,65 €

(121,67 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (2)

 

Piegādes nosacījumi

Asinszāle veicina emocionālo līdzsvaru un labu garīgo un fizisko labsajūtu. Tas pozitīvi ietekmē pareizu gremošanas sistēmas un nieru darbību.

Asinszāle veicina emocionālo līdzsvaru un labu garīgo un fizisko labsajūtu. Tas labvēlīgi ietekmē pareizu gremošanas sistēmas un nieru darbību.

Labvēlīgo efektu, kas izriet no deklarētās darbības, iegūst, katru dienu izdzerot 1 tējas maisiņu.

- Nelietot cilvēkiem, kas ir alerģiski pret asinszāle. Lietojot Jāizvairās no tiešas saules gaismas vai UV starojuma iedarbības. Fotosensibilizācijas reakcija var rasties personām ar gaišu sejas krāsu. Produktu nav ieteicams lietot nopietnu aknu vai nieru bojājumu vai augsta drudža gadījumā. Personām, kuras lieto medikamentus, pirms produkta lietošanas jākonsultējas ar ārstu.

- Produktu nedrīkst lietot bērni, grūtnieces un sievietes, kas baro bērnu ar krūti. Nepārsniedziet ieteicamo dienas devu. Produktu nedrīkst lietot kā daudzveidīga un sabalansēta uztura aizstājēju (aizstājēju). Sabalansēts un daudzveidīgs uzturs un veselīgs dzīvesveids ir pamats pareizas organisma darbības nodrošināšanai. Produkta ieteicamā dienas deva atbilst 1,5 g St. Asinszāles zāle.

- Uzglabāt sausā vietā. Sargāt no gaismas.

Iepakojuma saturs

30 g (20 maisi x 1,5 g)

Sastāvdaļas:

100% Sv. Asinszāles zāle

Hyperici herba

Uzturvērtība 100 ml

Enerģētiskā vērtība - 3 kJ (1 kcal), Tauki: 0 g (tai skaitā piesātinātās taukskābes: 0 g), Ogļhidrāti: 0 g (ieskaitot cukurus: 0 g), Olbaltumvielas: 0 g, Sāls: 0 g.

Uzturvērtība 1 paciņa 1,5 g uzlējuma (ieteicamā dienas deva)

Enerģētiskā vērtība - 6 kJ (4 kcal), Tauki: 0 g (tai skaitā piesātinātās taukskābes: 0 g), Ogļhidrāti: 0 g (ieskaitot cukurus: 0 g), Olbaltumvielas: 0 g, Sāls: 0 g.

Sagatavošanas metode

Vienu maisiņu aplej ar glāzi (200 ml) verdoša ūdens. Vāra zem vāka apmēram 10 minūtes.

5900956006253
2 vienības: