search

"Sibīrijas šķiedra" Pret diabētu 170g

4,90 €

(28,82 € kg)

AR PVN

Šķiedra ir piesātināta ar lielisku pārbaudītu pretdiabēta tējas dzērienu.

Daudzums
Noliktavā (3)

 

Piegādes nosacījumi

Tādējādi Sibīrijas šķiedra “Anti-Diabetes” ir produkts divi vienā: augu šķiedra – šķiedra un pretdiabēta tēja. Pateicoties šim dabīgajam produktam, daudzi mūsu klienti, kuriem ir cukura diabēts, ir pilnībā pārtraukuši lietot medikamentus (2. tipa cukura diabēts) vai ir būtiski samazinājuši lietoto medikamentu daudzumu. Šis novatoriskais produkts saņēma medaļu starptautiskajā produktu izstādē Prodexpo 2016.

Uzturvērtība uz 100 g produkta:

     olbaltumvielas - 8 g
     tauki - 2 g
     ogļhidrāti - 5 g

Enerģētiskā vērtība uz 100 g produkta:

     70 Kcal/300 kJ

Diētiskās šķiedras uz 100 g produkta:

     50 g

Sastāvdaļas:

kviešu graudu sēnalas, kaltētas melleņu ogas, kaltēti augu maisījumi (kviešu stiebrzāles sakne, pupiņu lapa, cigoriņu sakne, ziedošs auzu garšaugs, melleņu dzinumi, mežrozīšu augļi, rasaskrēsliņa zāle, pelašķu garšaugs), žāvēti ābolu augļi.

Izvēloties profilaktiskās sērijas Sibīrijas šķiedru, pircēji risina sev svarīgu uzdevumu - veselības nostiprināšanu un atjaunošanu, izmantojot dabiskus līdzekļus.

Pieaugošais pārdošanas apjoms pēdējo 20 gadu laikā liecina, ka Sibīrijas šķiedra veiksmīgi risina šo problēmu.

Darbības efektivitāte tiek nodrošināta, pateicoties patentētajai tehnoloģijai - VDE vakuuma difūzajai ekstrakcijai, kas apvieno šķiedras ar patentētiem mērķtiecīgas iedarbības augu preparātiem vienā funkcionālā kompleksā.

Palielina barības vielu biopieejamību.

Nodrošina produkta mikrobioloģisko tīrību un ilgu glabāšanas laiku.
Sibīrijas šķiedra

     uzlabo kuņģa-zarnu trakta darbību;
     novērš un atvieglo ķermeņa orgānu un sistēmu patoloģiskos stāvokļus;
     normalizē svaru, cukura un holesterīna līmeni asinīs;
     aizpilda šķiedrvielu deficītu uzturā.

Lietošanas metode

Cik daudz Sibīrijas šķiedrvielu vajadzētu ēst dienā?

Norma, pēc kuras uzņemšanas jutīsiet šķiedrvielu pozitīvo efektu, pieaugušajam ir 2-4 ēdamkarotes dienā. Bērnam 2-4 tējkarotes dienā.

Kad dienas laikā vajadzētu lietot šķiedrvielas?

“Sibīrijas šķiedras” var ēst visu dienu. Nav stingru ieteikumu vai ierobežojumu. Bet vairumā gadījumu šķiedrvielas ir izdevīgāk uzņemt 10-15 minūtes pirms galvenās ēdienreizes. Šajā gadījumā tiek pastiprināta svara normalizēšanas ietekme. Cukuru (ātro ogļhidrātu) uzsūkšanās notiek lēnāk un vienmērīgāk. Dienas devu var sadalīt vairākās devās. Lielākajai daļai cilvēku, regulāri lietojot 2 ēdamkarotes šķiedrvielu no rīta, tiek ievērojami uzlabota zarnu darbība.

Kā lietot Sibīrijas šķiedru?

“Sibīrijas šķiedra” ir pulveris, kura mitruma saturs ir mazāks par 7%. Tāpēc šķiedrvielu uzņemšana ir jāapvieno ar šķidruma uzņemšanu. 1 ēdamkarote šķiedras -1 glāze šķidruma.
Vienkāršākais veids ir šķiedrvielu atšķaidīt ūdenī vai sajaukt ar raudzētiem piena dzērieniem. Augu piens. Tas izrādās biezs veselības kokteilis.

Ja šī opcija nav piemērota, izmantojiet vienkāršāku un ātrāku metodi. Ēdiet sausu šķiedru ar karoti un vienlaikus nomazgājiet ar ūdeni. Metode ir ātra, taču pie tās ir jāpierod. Jūs varat pievienot šķiedrvielu savam ēdienam. Zupas, pamatēdieni, konditorejas izstrādājumi. Šķiedrvielu pievienošana mīklai vai maltajai gaļai līdz 5% nemainīs gatavā produkta garšu, bet samazinās kaloriju saturu.

Šķiedra ir gatava lietošanai un nav nepieciešama brūvēšana.

     ieteicams lietot, uzdzerot lielu daudzumu šķidruma: 1-2 ēdamkarotes produkta uz 1 glāzi šķidruma
     šo šķiedrvielu vari sajaukt ar kefīru, jogurtu vai citiem raudzētiem piena produktiem, pievienot biezām sulām vai želejai
     Šķiedru var nomazgāt ar šķidrumu vai pievienot pirmajam un otrajam ēdienam vai konditorejas izstrādājumiem.

Nesatur cukuru, konservantus, ķīmiskas garšas vai krāsvielas. Grūtniecības un zīdīšanas laikā pirms lietošanas konsultējieties ar savu ārstu.

Uzglabāšanas nosacījumi:

uzglabāt temperatūrā no -25°C līdz +25°C un gaisa relatīvajam mitrumam ne vairāk kā (80±5)%. Pēc atvēršanas uzglabājiet produktu neatvērtu.

Kontrindikācijas:

atvērta kuņģa čūla, kolīts, infekciozas etioloģijas enterokolīts, individuāla produkta nepanesamība.

Ražots Krievijā

3 vienības: