search

Brown House & Tea - Beramā zaļā tēja enerģijai 50g bio

10,90 €

(218,00 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (1)

 

Piegādes nosacījumi

Brown House & Tea Energy Tea ir kompozīcija, kuras pamatā ir zaļā tēja ar augu un augļu sastāvdaļām. Maisījums radīts brīžiem, kad esam noguruši vai jūtam enerģijas kritumu. Zaļās tējas maigā garša ar ievērojamu jāņogu un garšaugu nokrāsu, kas piešķir maisījumam atsvaidzinošu, nedaudz saldenu raksturu.

ZAĻĀS TĒJAS SPĒKS

Oriģināls maisījums uz senča tipa zaļās tējas bāzes ar dažādām augu un augļu sastāvdaļām. Sastāvs ir bagātināts ar tādām sastāvdaļām kā jiaogulan, sarkanās jāņogas un čili.

Vai jūs daudz strādājat vai dikti mācāties? Jūtietis noguruši? Saules trūkums un slikti laikapstākļi ietekmē jūsu motivācijas līmeni un vēlmi rīkoties? Izmēģini dabīgu enerģijas pastiprinātāju garšīgas zaļās tējas veidā ar piedevām!


GALVENĀS SASTĀVDAĻAS

Senča zaļā tēja ir bagāta ar antioksidantiem* (kuru uzdevums ir noķert brīvos radikāļus, kas atbild par organisma novecošanos). Tas satur arī kofeīnu (teīnu). Dzerot sencha infūziju, mēs dabiski varam iegūt enerģiju.

Jiaogulan (Gynostemma) ir augs, kura dzimtene ir Ķīnas dienvidos, Vjetnamas ziemeļos, Dienvidkorejā un Japānā. To izmanto tradicionālajā ķīniešu medicīnā. Ķīnieši to sauc par ilgmūžības augu!

Šajā maisījumā ietilpst arī upeņu augļi, čili pārslas, nātru garšaugi, žeņšeņa sakne, galangāla sakne un plūškoka ziedi.


Sastāvdaļas: senčas zaļā tēja* (50%), grieztas ginostemmas (Jiaogulan) garšaugs* (12%), nātru griezts garšaugs*, griezta citrona verbenas lapa*, plūškoka grieztais zieds*, liofilizēti jāņogu augļi* (6%) , žeņšeņa griezta sakne, galangal saknes pulveris, žāvētas grieztas čili pārslas* (0,7%), baltā greipfrūta eļļa*

*no bioloģiskās lauksaimniecības

1 Vienība