search

Lune Tea - Love On Fire - berama zaļā tēja ar adaptogēniem un rozi 45g

12,90 €

(286,67 € kg)

AR PVN

Love on Fire ir zaļās tējas maisījums ar adaptogēniem un rozi, kas stimulē asinsriti un darbojas kā dabisks afrodiziaks. Lieliska izvēle randiņam ar sevi vai vienkārši iedvesmai enerģiskam rituālam. Ļoti rožaina veldze un uzticams labsajūtas avots.

Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (1)

 

Piegādes nosacījumi

IEGUVUMI

Kopā labos un sliktajos laikos. Love on Fire jeb ugunīga mīlestība uzlabos jūsu garastāvokli un stimulēs sajūtas ikreiz, kad jūtaties nomākts vai satraukts un vēlaties to saglabāt. Viegla alternatīva bezrūpīgām tikšanās reizēm pie vīna vai stiprākiem alkoholiskajiem dzērieniem.


GARŠA

Love on Fire ir slavena ar savu atsvaidzinošo garšu – piešķiriet aplausiem zaļajai tējai. Svaigi pļautās zāles un rožu ziedlapiņu aromāts tika papildināts ar rūgtiem savvaļas augiem – zemākās pagatavošanas temperatūrās to garša attīstās, sasniedzot jaunas apburoša salduma virsotnes.


KĀ PAGATAVOT

Pievienojiet vienu karoti kaltētu garšaugu un samaisiet to ar 200 ml ūdens, kas vārīts līdz 80 °C. Dodiet savai tējai apmēram 3–5 minūtes, lai tā pagatavotos, un ielejiet infūziju savā iecienītākajā krūzē. Lūdzu, ņemiet vērā, ka atkarībā no pagatavošanas temperatūras jūsu tējas garša var mainīties – jo vēsāks ūdens, jo maigāka garša.


Sastāvdaļas: Zaļā tēja, rožu ziedlapiņas, rožu pumpuri, damiāna, Sibīrijas žeņšeņs, rožu eļļa.

1 Vienība