search

Lune Tea - Tīrs Skaistums - beramā tēja ar adaptogēniem 45g

12,90 €

(286,67 € kg)

AR PVN

Pure Beauty zāļu tēja no Lune Tea. Šī tēja ar adaptogēniem ir tīrs labums, jebkura skaistumkopšanas rituāla neatņemama sastāvdaļa. Pure Beauty dabiski uzlabo jūsu ādas, matu un nagu stāvokli, savukārt antioksidanti palīdz atvadīties no brīvajiem radikāļiem. Ideāls sabiedrotais nesteidzīgajos rītos kopā ar sevi.

Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (2)

 

Piegādes nosacījumi

IEGUVUMI

Mūsu tēja kalpo tiem, kuri vēlas izrādīt mīlestību savam iekšējam skaistumam. Katra tasīte atgādina, ka viss, kas jums patiešām nepieciešams, jau atrodas tevī – pareizās sastāvdaļas var tikai uzlabot jūsu dabisko mirdzumu. Labā ziņa ir tā, ka, pateicoties zemajam kofeīna saturam, jūs varat malkot Pure Beauty tēju vakaros.


GARŠA

Pure Beauty garšo tik labi, cik tas ir solīts. Tas ir atsvaidzinošs, augļu un citrusaugļu maisījums, kurā patīkamā skābā garša bija sabalansēta ar nedaudz salduma un rūgtuma, kas raksturīgs negataviem augļiem.


KĀ GARĪT

Pievienojiet vienu karoti kaltētu garšaugu un samaisiet to ar 200 ml verdoša ūdens. Dodiet savai tējai uzvārīties apmēram 10 minūtes un ielejiet infūziju savā iecienītākajā krūzē. Ja dzirdat, ka jūsu ķermenis alkst pēc papildu medus vai saldinātāja, nevilcinieties to pievienot.


Sastāvdaļas: Ķīnas citronliāna (Schisándra chinénsis), mežrozīte, liofilizētu aveņu gabaliņi, hibisks, baltā tēja, nātre, apelsīnu eļļa, vaniļas eļļa.

2 vienības: