Agar agar, pulveris, Batom, 150 g
(80,00 € kg)
Šis ir agara agars, sabiezēšanas spēks ir 900
Piegādes nosacījumi
Agars – agars ir dabiska želējoša viela, kas iegūta no sarkanajām aļģēm. Tas izšķīst temperatūrā virs 80ºC (vislabāk to pievienot ap trauka viršanas temperatūru) un sabiezē 32ºC-39ºC. Istabas temperatūrā tas nešķīst (nav nepieciešama atdzesēšana). Gelēšana notiek, kad šķidrums atdziest. Šķidruma sildīšanu un dzesēšanu var atkārtot daudzas reizes. Tas ir bezgaršīgs un drošāks par želatīnu. Lieliski piemērots gaļai, zivīm, kūkām un desertiem.
neto svars: 150g
sastāvdaļas: agara agars
Uzturvērtības uz 100 g produkta:
enerģētiskā vērtība: 720 kJ/ 172 kcal
tauki: <0,1g, ieskaitot piesātinātās taukskābes: 0,0g
ogļhidrāti: 0,4g, ieskaitot cukurus: 0,0g
šķiedra: 86 g
olbaltumvielas: <0,1g
sāls: 0,0 g
Var saturēt alergēnus: glutēnu saturošus graudaugus, riekstus, sezamu.
Uzglabāt sausā, vēsā vietā.
ražotājs:
BATOM.PL Juzefs Lešņaks
iela Fieldorfa — Nila 17
31-209 Krakova
Polija