• -30%
search

Balzams “Sibīrijas lapegle” Izzūdošai alerģijai ar nātru, pētersīļa sakni, pieneni 100ml

12,00 €
8,40 € Ietaupiet 30%

(84,00 € L)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā (3)

 

Piegādes nosacījumi

“Sibīrijas lapegles tapināšana” ar nātru, pētersīļa sakni, pieneni ir dabisks komplekss, kas palīdz novērst alerģiskas reakcijas un likvidē ādas dermatītu. Koncentrāta dabīgās sastāvdaļas efektīvi aizsargā organismu no alergēniem, izvada no organisma toksiskās vielas un ārstnieciskās sastāvdaļas, novērš alerģisku reakciju attīstību (ādas dermatīts, pietūkums, asarošana, iesnas u.c.).

  Sastāvdaļas: ūdens, Sibīrijas lapegles miza, Dioscorea nipponensis sakneņi, āboliņa ziedi, melleņu augļi, bergēnijas saknes un lapas, nātru zāle un saknes, pētersīļu sakne, pienenes sakne, diždadža sakne, attīrīta Altaja mumio, akmens eļļa, medus.

Sibīrijas lapegles miza ir dihidrokvercetīna avots, tai piemīt spēcīga pretiekaisuma un pretalerģiska iedarbība, stiprina imūnsistēmu, novērš visu veidu alerģiju izpausmes, izvada no organisma alergēnus, pastiprina citu balzama sastāvdaļu iedarbību. , šūnu atjaunošanas process, novērš audzēju procesus, normalizē asinsspiedienu, sirds un asinsvadu sistēmas stāvokli .

Dioscorea nipponensis sakneņi – novērš aterosklerozes izmaiņu veidošanos sirdī un galvas smadzeņu asinsvados, varikozas vēnas, uzlabo asinsvadu tonusu un elastību.

Āboliņa ziedi - uzlabo asinsvadu elastību, novērš aterosklerozes izmaiņas, ir pretaudzēju efekts, kā arī tiek izmantoti alerģisku slimību, bronhīta, vitiligo gadījumā.

Mellenes palīdz izvadīt no organisma toksīnus un alergēnus, uzlabo asins reoloģiju, attīra asinis un limfu.

Bergēnijas sakne un lapas palīdz harmoniski pazemināt asinsspiedienu, stiprina asinsvadu sieniņas, normalizē sirdsdarbības kontrakcijas, piemīt pretiekaisuma, prettārpu un pretsāpju iedarbība.

Nātre – kompleksi iedarbojas uz alerģijām (nomāc histamīna veidošanos, kas izraisa alerģiju, piemīt antitoksiska, pretiekaisuma, pretsāpju, asinis attīroša iedarbība).

Pētersīļu sakne - satur bioflavonoīdu luteolīnu, ir pretalerģiska, antioksidanta iedarbība, novērš alerģiju, novērš dermatītu un izsitumu rašanos.

Pienenes sakne – palīdz normalizēt vielmaiņas procesus ādas dermatīta gadījumā, iedarbojas nomierinoši, neitralizē toksīnus un alergēnus.

Diždadža sakne – atjauno vielmaiņu, novērš alerģisku reakciju rašanos, piemīt asinis attīroša iedarbība, pastiprina bojāto šūnu atjaunošanos.

Attīrītajam Altaja mumiyo piemīt vispārējs stiprinošs efekts, novērš augsta asinsspiediena, paaugstināta cukura līmeņa asinīs sekas un uzlabo vispārējo stāvokli.

Akmens eļļa - kombinācijā ar koncentrāta augu sastāvdaļām, piemīt spēcīga pretalerģiska iedarbība, atjauno vielmaiņas procesus šūnu līmenī, novērš helmintus, ādas dermatītu, iesnas, asarošanu, stiprina imūnsistēmu.

Lietošanas norādījumi: 1 tējkarote (3 ml) 3 reizes dienā 30 minūtes pirms ēšanas. Ieteicamais ārstēšanas kurss ir 30 dienas.

Kontrindikācijas: individuāla koncentrāta sastāvdaļu nepanesamība.

Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt tumšā vietā temperatūrā, kas nepārsniedz 25 °C.



Uzturvērtība:

olbaltumvielas – 0 g/100 g;

tauki – 2 g/100 g;

ogļhidrāti – 3 g/100 g;

minerālvielas – 5 g/100 g

Enerģētiskā vērtība: 40 kcal/100 g

“Sashera-Med” ir Krievijas inovatīva unikālu produktu ražošana, kuras pamatā ir ļoti efektīvas dabīgas izejvielas: Altaja briežu ragi, bebru straume, akmens eļļa, mumiyo, ārstniecības augi.
Galvenais virziens ir dabīgas augu izcelsmes veselības produktu izstrāde.
Visi uzņēmuma produkti ir izgatavoti tikai no dabīgām sastāvdaļām, neizmantojot sintētiskas ķīmiskas vielas. Izejvielas produktu ražošanai un paši produkti tiek rūpīgi uzraudzīti attiecībā uz kvalitāti un drošību.

Ģeogrāfiskais novietojums – uz robežas ar Altaja kalniem – ļauj kā izejmateriālu bāzi izmantot Altaja kalnu floras un faunas bagātīgos dabas resursus. Katrs produkts ar Sashera-Med® logotipu kļūst par jaunu atklājumu veselīga uztura un kosmētikas jomā. Dabisko izejvielu savākšanu manuāli veic speciālisti - ģeologi, biologi, kuri izejvielu ieguves vietā, izmantojot speciālu aprīkojumu, nosaka to autentiskumu, vienlaikus novēršot svešu piemaisījumu iekļūšanu.

4640012260267
3 vienības: