search

Cinks+D+C+kvercetīns, tabletes Nr.50, 0,27g Evalar

9,00 €
AR PVN
Daudzums
Nav noliktavā (0)

 

Piegādes nosacījumi

Cinka, D3 vitamīna, C vitamīna un kvercetīna komplekss imūnsistēmas stiprināšanai epidēmiju un gripas laikā.

Aktīvā viela:
Cinks, D3 vitamīns, C vitamīns, kvercetīns
Darbība:
Palīdz stiprināt imūnsistēmu un atjaunot organisma aizsargspējas sezonālās gripas un saaukstēšanās epidēmiju laikā. Uzlabota formula, lai uzlabotu imūnsistēmu un samazinātu saaukstēšanās un vīrusu slimību risku. D vitamīns un kvercetīns palīdz uzlabot bronhu un plaušu funkcionālo stāvokli, ārējo elpošanu, stiprina asinsvadu un kapilāru sienas.

  Vīrusi, baktērijas, infekcijas... Mūsu imunitāte pastāvīgi tiek pakļauta tiem uzbrukumiem. Periodos, kad šie patogēni ir īpaši aktīvi, imūnsistēma vairs nespēj tikt galā pati un tai ir nepieciešams papildu atbalsts. Bet ko izvēlēties starp visiem pretvīrusu līdzekļiem? Cinks + D + C + kvercetīns no uzņēmuma Evalar ir uzlabota formula, lai uzlabotu imūnsistēmu un samazinātu saaukstēšanās un vīrusu slimību risku. Tas apvieno vairākus aktīvus imūnstimulējošus komponentus, kas kopā pastiprina viens otra darbību: cinku, D vitamīnu, C vitamīnu un kvercetīnu.

Kā sastāvdaļas darbojas

Cinks ir viena no retajām vielām, kas vienlaikus ietekmē visas cilvēka imūnsistēmas daļas. Tas palielina interferonu1 ražošanu — proteīnus, kas pirmie aizsargā organismu pret vīrusu, baktēriju un citu mikroorganismu infekciju2. Cinks novērš vīrusa izplatīšanos šūnā3, aizsargā limfocītus no iznīcināšanas4. Tas arī uzlabo aizkrūts dziedzera darbību, ko dažkārt pat sauc par “imūnsistēmas sirdi”, jo tā spēj ražot jaunas T šūnas. Viņi savukārt atpazīst vīrusus un neitralizē tos5.

D vitamīns ir unikāls adaptīvs imūnmodulators. Tas uzlabo iedzimto imunitāti, aktivizē pretmikrobu peptīdus, kas iznīcina patogēnos organismus, piemēram, mikrobus, baktērijas un vīrusus6. D vitamīns stiprina šūnu imunitāti, samazina citokīnu vētru7, kā arī atbalsta plaušu darbību, samazinot vīrusu izraisīto iekaisuma reakciju8. Turklāt tas arī stimulē pretmikrobu proteīnu veidošanos augšējo elpceļu gļotādās8.

C vitamīns ir atzīts imūnstimulants. Tas uzlabo interferona proteīnu ražošanu, kas ir vieni no pirmajiem, kas cīnās pret vīrusiem. Tam piemīt pretiekaisuma īpašības, tas palīdz neitralizēt brīvos radikāļus un aizsargāt plaušu šūnas no to agresīvās iedarbības9,10.

Kvercetīns ir unikāls dabisks bioregulators, atsauces antioksidants, kas novērš šūnu membrānu iznīcināšanu ar brīvajiem radikāļiem un iekaisuma attīstību11,12. Cilvēkiem ar bronhopulmonālām slimībām, piemēram, pneimoniju, hronisku bronhītu, astmu, HOPS (hronisku obstruktīvu plaušu slimību), tas palīdz samazināt lēkmju biežumu, ātrāk izzust klepus, elpas trūkumu, bronhu pietūkumu, uzlabo bronhu caurlaidību, plaušu audu atjaunošana un normāla elpošana11,12 . Un jaunākie Ķīnas pētījumu dati liecina, ka kvercetīns palīdz aizsargāt pret vīrusiem 13.

Pateicoties šai spēcīgajai aktīvo vielu kombinācijai ar izteiktām antioksidanta īpašībām, cinks + D + C + kvercetīns palīdz stiprināt imūnsistēmu, atjaunot organisma aizsargspējas sezonālo gripas un saaukstēšanās epidēmiju laikā, uzlabo bronhu un plaušu funkcionālo stāvokli, ārējo elpošanu. rādītājiem, kā arī stiprina asinsvadu un kapilāru sienas.

Instrukcijas

Atbrīvošanas forma

Tabletes 0,27 g.

Sastāvdaļas

askorbīnskābe; mikrokristāliskā celuloze (nesējs), cinka laktāts, kvercetīns, holekalciferols (D3 vitamīns), kalcija stearāts un amorfs silīcija dioksīds (pretsalipes līdzekļi).


Aktīvo komponentu saturs dienas devā (1 tablete) un % no RDI
Cinks
12 mg*
80
C vitamīns
90 mg*
150
D3 vitamīns
500 SV*
250
Kvercetīns
10 mg
33

* Saskaņā ar TU 10.89.19-169-21428156-2020 (ne mazāk); nepārsniedz augšējo pieļaujamo dienas devas līmeni.

Olbaltumvielu, tauku, ogļhidrātu un enerģētiskā vērtība vienā dienas devā ir mazāka par 2 procentiem no vērtībām, kas atspoguļo pieauguša cilvēka ikdienas nepieciešamību pēc olbaltumvielām, taukiem, ogļhidrātiem un enerģijas.

Ieteicams kā bioloģiski aktīvs uztura bagātinātājs - flavonoīdu (kvercetīna) avots, papildus cinka avots, vitamīni C, D3. Aktīvo sastāvdaļu kombinācija ar izteiktām antioksidanta īpašībām palīdz stiprināt imūnsistēmu un atjaunot organisma aizsargspējas sezonālās gripas un saaukstēšanās epidēmiju laikā. Uzlabota formula, lai uzlabotu imūnsistēmu un samazinātu saaukstēšanās un vīrusu slimību risku. D3 vitamīns un kvercetīns palīdz uzlabot bronhu un plaušu funkcionālo stāvokli, ārējo elpošanu, stiprina asinsvadu un kapilāru sienas.

Ieteikumi lietošanai

Pieaugušajiem un bērniem, kas vecāki par 14 gadiem, lietot 1 tableti dienā ēšanas laikā. Ārstēšanas ilgums ir vismaz 1 mēnesis. Ja nepieciešams, ārstēšanas kursu var atkārtot. Sezonālās gripas un saaukstēšanās epidēmiju laikā ieteicams lietot katru dienu.

Kontrindikācijas

Individuāla sastāvdaļu nepanesamība, grūtniecība, zīdīšanas periods. Pirms lietošanas ieteicams konsultēties ar ārstu.

Uzglabāšanas apstākļi

Uzglabāt temperatūrā, kas nepārsniedz 25°C

Ražotājs/organizācija, kas pieņem pretenzijas: Evalar CJSC, Krievija, 659332, Altaja teritorija, Biysk, st. Sociālists, 23/6

4602242022763