search

GrēmasOff putojošās tabletes, 20 tabletes. Evalārs

10,00 €
AR PVN
Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (1)

 

Piegādes nosacījumi

Ātrai grēmu mazināšanai viegli pieejamā putojošo tablešu veidā.

Aktīvā viela:
nātrija bikarbonāts, kālija bikarbonāts.
Darbība:
lai ātri likvidētu grēmas un mazinātu gremošanas traucējumus.

  Dedzinoša sajūta kuņģī, skāba atraugas, smaguma sajūta, rūgtums mutē - tas viss ir grēmas pazīmes. Tas vienmēr šķiet neadekvāti, un var rasties pēc kafijas, šokolādes, skābu augļu un dārzeņu ēšanas, kā arī uz pārēšanās vai noteiktu kuņģa-zarnu trakta slimību fona.

Aptaujas liecina, ka aptuveni 47% pieaugušo Krievijas iedzīvotāju periodiski piedzīvo grēmas, un aptuveni 9% krievu cieš no lēkmēm reizi nedēļā vai biežāk1. Grēmas attīstās sakarā ar kuņģa satura atteci barības vadā. Kaustiskā kuņģa sula kairina barības vada sienas, izraisot raksturīgu diskomfortu. Papildus fiziskajam diskomfortam, samazinātai ēstgribai un sliktai elpai grēmas ir ārkārtīgi bīstamas jūsu veselībai. Tas var izraisīt eroziju, barības vada čūlas vai pat vēzi! Tāpēc grēmas nevar paciest, tās ir jānovērš pēc iespējas ātrāk.

Uzņēmumam Evalar ir risinājums. Aicinām izmēģināt Izzhogoff putojošās tabletes – unikālas zāles ar ātru iedarbību pret jebkādām grēmas izpausmēm. Vienīgās šāda veida putojošās tabletes Izzhogoff satur divus minerālus viegli pieejamā veidā, kas neitralizē skābo vidi un atbrīvo jūs no grēmas:

     nātrija bikarbonāts – skābuma regulētājs, izraisa sārmainu reakciju, lai normalizētu pH līmeni kuņģī;

     Kālija bikarbonāts – samazina skābuma līmeni, normalizē gremošanu.

Zāles putojošo tablešu veidā iedarbojas ātri, nekairina kuņģi, nodrošina tūlītēju atvieglojumu un grēmas simptomu novēršanu. Izšķīdiniet 2 tabletes glāzē ūdens istabas temperatūrā un izdzeriet kopā ar ēdienu vai bez tā. Izhogoff putojošās tabletes ir ērta alternatīva košļājamajām tabletēm un kapsulām un sniedz tūlītēju atvieglojumu.

Izhogoff putojošās tabletes veicina:

     sālsskābes aktivitātes nomākšana;

     grēmas simptomu neitralizācija;

     gremošanas normalizēšana;

     mazina diskomfortu kuņģī.

Izhogoff putojošās tabletes ir izgatavotas no augstas kvalitātes Eiropas izejvielām. Nesatur lipekli, konservantus un cukuru. Viņiem ir patīkama tropu mango garša. Lietojiet tos, lai atvieglotu grēmas lēkmes, bet ne vairāk kā 2 reizes dienā.

Instrukcijas

Sastāvdaļas

nātrija bikarbonāts un citronskābe (skābuma regulētāji), sorbīts (nesējs), kālija bikarbonāts, maltodekstrīns, polietilēnglikols (nesējs), dabīgs “Mango” aromāts, polidimetilsiloksāns (putu slāpētājs).

Satur saldinātāju sorbītu, kam var būt caureju veicinoša iedarbība, ja to lieto pārmērīgi.

Lietojot 4 tabletes (diennakts deva), tiek nodrošināts ieteicamais diennakts kālija uzņemšanas līmenis (vismaz 536 mg) - par 15%, kas nepārsniedz augšējo pieļaujamo diennakts devas līmeni.

Ieteicams kā uztura bagātinātājs pārtikai – papildu kālija avots.

Ieteikumi lietošanai

Pieaugušie: 2 tabletes 2 reizes dienā, izšķīdinot 200 ml ūdens istabas temperatūrā. Ņem pēc vajadzības.

Kontrindikācijas: individuāla sastāvdaļu nepanesamība, grūtniecība, zīdīšanas periods. Pirms lietošanas ieteicams konsultēties ar ārstu.

Uzglabāšanas apstākļi

Uzglabāt temperatūrā, kas nepārsniedz 25°C.

Ražotājs/organizācija, kas pieņem pretenzijas: Evalar CJSC, Krievija, 659332, Altaja teritorija, Biysk, st. Sociālists, 23/6

4602242023456
1 Vienība