search

Ci-Klim Vitamīni sievietēm 45+ 60 tab. Evalārs

19,90 €
AR PVN
Daudzums
Nav noliktavā (0)

 

Piegādes nosacījumi

Veicina labsajūtu menopauzes laikā

Aktīvā viela:
L-karnitīns, C vitamīns, rutīns, Melnās cohos ekstrakts, pantotēnskābe, E vitamīns, folijskābe
Darbība:
Palīdz atvieglot menopauzes simptomus

  Sieviete ir skaista jebkurā vecumā: jaunībā, briedumā, svētīgā rudenī. Nav nozīmes, cik tev gadu, ja priekšā ir tik daudz plānu un notikumu, kurus nevienam nav tiesību atcelt. Pareizs uzturs un pietiekams aktivitātes līmenis palīdz saglabāt optimismu, lielisku veselību un emocionālo komfortu, nekļūt atkarīgam no hormonālā līmeņa, būt kustīgam un skaistam.

Lai būtu gatavi pārmaiņām, kas pavada pāreju uz šo zelta rudeni, jau laikus jāparūpējas par sevi un jāpielāgo uzturs, lai nodrošinātu pietiekamu sievietes veselībai ārkārtīgi svarīgu vitamīnu un mikroelementu patēriņu.

Ar to var palīdzēt Qi-Klim vitamīni sievietēm 45+ - īpašs komplekss no Evalar tabletēs, kuru regulāra uzņemšana palīdzēs apmierināt šo vielu vajadzības.

Kāpēc vitamīnu lietošana ir tik svarīga? Fakts ir tāds, ka vitamīni ir nemainīgs metabolisma dalībnieks, cita starpā ietekmējot sieviešu dzimuma hormonu sintēzi. Qi-Klim vitamīnu sastāvs sievietēm 45+ ņem vērā ar vecumu saistītās sieviešu vajadzības pēc vitamīniem un mikroelementiem un papildus ir papildināts ar melnās mātītes un mātītes ekstraktiem, kas spēj regulēt hormonālo līmeni bez medikamentu lietošanas.

Qi-Klim vitamīni tabletēs atbalsta vienmērīgu pāreju uz jaunu posmu, ļaujot saglabāt ierasto dzīves ritmu un labu veselību bez garastāvokļa svārstībām, svara svārstībām un hormonālajiem uzplūdiem. Sistēmiskā uzturvielu uzturošā terapija palīdzēs regulēt vielmaiņu un būs labs papildinājums citiem mūsdienu sievietes veselīgajiem ieradumiem.

Qi-Klim 45+ var lietot līdz 45 gadu vecumam – kad vien tas ir nepieciešams.

Lietojiet Qi-Klim vitamīnus sievietēm vecumā no 45 gadiem, un jūs sajutīsiet:

     vispārēja labklājības uzlabošanās;

     enerģija un palielināta vitalitāte;

     matu un nagu stāvokļa uzlabošanās, pateicoties labākai kalcija uzsūkšanai;

     spēja kontrolēt ķermeņa svaru.

Nav vispārīgu noteikumu noteiktam vecumam, neatkarīgi no tā, vai tas ir 15, 25 vai 45+ gadi. Katrai sievietei augšanas process ir unikāls, un organisma reakcija uz hormonālajām izmaiņām ir individuāla. Tomēr ir galvenās vajadzības, kas var veicināt veselīgu vielmaiņu un ērtāku pāreju vienā no galvenajiem dzīves posmiem. Izmēģiniet Qi-Klim 45+, ja jūtaties noguris, nepamatoti aizkaitināms vai trūkst spēka. Tajā ir viss nepieciešamais, lai mīlētu sevi jebkurā vecumā:

     vitamīni A, E, C, B kompleksa vitamīni un būtiskie mikroelementi (rutīns, selēns);

     melnā cohosh ekstrakts – fitoestrogēnu avots, dabisks estrogēnu “aizvietotājs”, kas neietekmē estrogēnu jutīgos orgānus1;

     māteres ekstrakts – nomierinošs un relaksējošs līdzeklis, kas atbalsta labu veselību un stabilizē sirds un asinsvadu sistēmas darbību2;

     L-karnitīns – atbalsta sirds un smadzeņu darbību, tauku vielmaiņas dalībnieks, veicinot taukskābju pārvēršanu enerģijā un mazinot to ietekmi uz ķermeņa svaru3.

Qi-Klim vitamīni sievietēm 45+ ir pilnīgi nehormonāls produkts, kas ražots atbilstoši starptautiskajam GMP kvalitātes standartam. Piemērots lietošanai jebkurā vecumā, kad parādās pirmie menopauzes simptomi, menopauzes laikā var kombinēt ar citiem Evalar preparātiem, kuru pamatā ir melnslāņa fitoestrogēni.

Instrukcijas

Izlaišanas forma:

Tabletes 0,56 g

Sastāvdaļas:

mikrokristāliskā celuloze (nesējs), L-karnitīna tartrāts, magnija aspartāts, α-tokoferola acetāts, askorbīnskābe, rutīns, plēves pārklājuma sastāvdaļas (pārtikas piedevas): hidroksipropilmetilceluloze (biezinātājs), Tween 80 (emulgators), polietilēnglikols () , dzelzs oksīdi (krāsvielas); māteszāles ekstrakts, melnās mātītes ekstrakts, kalcija pantotenāts, retinola acetāts, piridoksīna hidrohlorīds, tiamīna hidrohlorīds, riboflavīns, folijskābe, selektīns; kalcija stearāts un amorfais silīcija dioksīds (pretsalipes līdzekļi); maltodekstrīns, kukurūzas ciete.


Saturs 1 tabletē (dienas deva) un % no ieteicamās dienas devas līmeņa (atbilstošs līmenis) PO TR CU 022/211
L-karnitīns, ne mazāk kā 45 mg 15%
C vitamīns, vismaz 45 mg 75%
Rutīns, vismaz 25 mg 83%
Melnās mātītes ekstrakts, vismaz 20 mg
Māteszāles ekstrakts, vismaz 20 mg
E vitamīns, vismaz 15 mg 150%1
Pantotēnskābe, ne mazāk kā 5,0 mg 83%
B6 vitamīns, vismaz 2 mg 100%
B2 vitamīns, ne mazāk kā 1,8 mg 112,5%1
B1 vitamīns, ne mazāk kā 1,5 mg 107%
A vitamīns, ne mazāk kā 500 mcg 62,5%
Folijskābe, ne mazāk kā 400 mcg 200%1
Selēns, ne mazāk kā 27,5 mcg 39%

Olbaltumvielu, tauku, ogļhidrātu un enerģētiskā vērtība vienā dienas devā ir mazāka par 2 procentiem no vērtībām, kas atspoguļo pieauguša cilvēka ikdienas nepieciešamību pēc olbaltumvielām, taukiem, ogļhidrātiem un enerģijas.

Ieteicams kā uztura bagātinātājs – vitamīnu A, E, C, B1, B2, B5, B6, B9, rutīna, L-karnitīna, selēna avots.

Ieteikumi lietošanai:

Pieaugušie: 1 tablete 1 reizi dienā ēšanas laikā. Ārstēšanas ilgums ir vismaz 2 mēneši. Ja nepieciešams, pieņemšanu var turpināt.

Kontrindikācijas:

Individuāla sastāvdaļu nepanesamība, grūtniecība, zīdīšanas periods. Pirms lietošanas ieteicams konsultēties ar ārstu.

Uzglabāšanas nosacījumi:

Uzglabāt temperatūrā, kas nepārsniedz 25⁰C.

Ražotājs/organizācija, kas pieņem pretenzijas:

AS "Evalar", Krievija, 659332, Altaja apgabals, Biysk, st. Sociālists, 23/6,

4602242006510

Datu lapa

Izcelsmes valsts
Krievija