search

Endokrinols 30 kapsulas Evalar

14,90 €
AR PVN
Daudzums
Nav noliktavā (0)

 

Piegādes nosacījumi

Nehormonāls līdzeklis normālas vairogdziedzera darbības, tā struktūras un izmēra uzturēšanai, hormonu līdzsvara uzturēšanai

Aktīvā viela:
baltā retēja sakneņi un saknes, baltā retēja ekstrakts, E vitamīns.
Darbība:
vairogdziedzerim.

  Dabas spēks vairogdziedzerim

Mūsdienās vairogdziedzera ārstēšanai galvenokārt izmanto sintētiskās hormonālās zāles. Tomēr ir vērts atzīmēt, ka visiem tiem var būt vairākas blakusparādības un būtiski samazināt dzīves kvalitāti.

Tāpēc ārstniecības augu speciālisti nepārtraukti pēta ārstniecības augu īpašības un to izmantošanas efektivitāti vairogdziedzera ārstēšanā. Īpašu uzmanību ir pelnījis rets zāles veids, baltā cinquefoil. Galvenais darbs pie tās izpētes tika veikts pagājušā gadsimta 70.–80. Saskaņā ar klīnisko pētījumu rezultātiem tika atklāts, ka baltā retēja sakne ir spēcīgs vairogdziedzera hormonu līmeņa regulators. Potentilla alba satur vairogdziedzera veselībai svarīgas vielas, tāpēc retējs saglabā savu normālu darbību un izmēru.

Krievijā šo unikālo augu audzē uzņēmums Evalar savās plantācijās ekoloģiski tīrā Altaja pakājē. Uzņēmuma speciālisti rūpīgi uzrauga auga augšanu, stingri savāc to maksimālā piesātinājuma periodā ar bioloģiski aktīvām vielām un apstrādā ar modernām tehnoloģijām zemas temperatūras apstākļos, lai saglabātu auga maksimālu labumu.

"Endokrinols" palīdz uzturēt normālu vairogdziedzera darbību, tā struktūru, izmēru un hormonālo līdzsvaru. Speciāli izstrādāta balto ķiņķa sakņu ekstrakta un pulvera formula “Endocrinol” sastāvā nodrošina to sinerģisko iedarbību, un ekspertu pārbaudītā deva ļauj sasniegt maksimālu efektu.

  Vairogdziedzeris rūpīgi uzrauga visas izmaiņas, kas saistītas ar mūsu labsajūtu, garastāvokli, veiktspēju un pat ķermeņa svaru. Tāpēc ir ļoti svarīgi rūpēties par viņas stāvokli. Uzņēmums Evalar ir izstrādājis augu izcelsmes produktu ar nosaukumu “Endocrinol” kapsulas, kas paredzēts vairogdziedzera darbības normalizēšanai.

Uztura bagātinātāja "Endocrinol" efektivitātes pētījuma rezultāti, ārstējot3 slimus cilvēkus ar hipotireozi, hipertireozi un autoimūnu tireoidītu, kā arī baltās ķiņķa sēnes ekstrakta pētījuma rezultāti, kas veikti ar dzīvniekiem, ļauj izdarīt vairākus svarīgi secinājumi:

• Endokrinola klīnisko pētījumu rezultāti

Uztura bagātinātāja Endocrinol lietošana 3 mēnešus, 2 kapsulas dienā, izraisīja pozitīvas izmaiņas galvenajos hipotireozes, hipertireozes un autoimūnā tireoidīta (AIT) klīniskajos simptomos:

     sausas ādas, sejas pietūkuma, bradikardijas, aizkaitināmības mazināšana, izkārnījumu un miega regulēšana hipotireozes gadījumā;

     uzbudinājuma mazināšana, veiktspējas palielināšana, miega, pulsa un asinsspiediena normalizēšana hipertireozes gadījumā;

     veiktspējas paaugstināšana, miega atjaunošana, ādas, matu un nagu stāvokļa uzlabošana autoimūna tireoidīta gadījumā.

Saskaņā ar vairogdziedzera ultraskaņu tika atzīmēts, ka Endokrinola lietošana palīdzēja normalizēt vairogdziedzera strukturālās izmaiņas, īpaši hipotireozes un hipertireozes gadījumā, un mazākā mērā AIT gadījumā.

Ražots Krievijā, Evalar

Pētot vairogdziedzera hormonus, tika iegūti ļoti indikatīvi rezultāti:

1. TSH līmenis, kas bija ievērojami augstāks par normālām vērtībām pirms Endocrinol lietošanas, pazeminājās līdz normai hipotireozes gadījumā un līdz nedaudz paaugstinātam AIT līmenim. Hipertireozes gadījumā ar sākotnēji zemu līmeni TSH palielinājās līdz normai.

2. T4 St. koncentrācija. hipotireozes gadījumā AIT tika samazināts; novērošanas beigās tika novērots brīvā tiroksīna līmeņa paaugstināšanās līdz normālam līmenim. Hipertireozes gadījumā sākotnēji paaugstināts T4 St. ievērojami samazinājās, bet dažiem subjektiem nesasniedza normālus skaitļus.

Iegūtie rezultāti liecina par augu izcelsmes līdzekļa Endokrinola augsto efektivitāti un drošību vairogdziedzera hiper- un hipofunkcijas AIT ārstēšanā.

Zāles nebija blakusparādību vai nevēlamu notikumu.

Pamatojoties uz LLC Fitoterapijas institūta (Maskava) ziņojuma materiāliem par zinātniskā un praktiskā darba veikšanu par tēmu “Uztura bagātinātāja “Endokrinols” efektivitātes izpēte noteiktām vairogdziedzera slimībām”.

• Bloodroot ekstrakta preklīniskā pētījuma rezultāti

Baltā retēja ekstrakta izmantošana eksperimentālā hipotireoze dzīvniekiem stimulēja vairogdziedzeri sintezēt vairogdziedzera hormonus, saglabājot tos kontroles grupas līmenī.

Dzīvniekiem vienlaicīga cinquefoil ekstrakta uzņemšana uz tradicionālās ārstēšanas ar L-tiroksīnu fona novērsa hormonu satura palielināšanos perifērajās asinīs, novēršot vairogdziedzera struktūras pasliktināšanos, mezgliņu un cistu parādīšanos tajā.

Tika secināts, ka retēja ekstrakts ne tikai stimulē vairogdziedzera hormonu ražošanu, bet arī regulē hormonu izdalīšanos no kompleksiem ar olbaltumvielām perifērajās asinīs un audos, kas novērš to strauju palielināšanos.

Hipotireozes ārstēšanā tikai ar cinquefoil ekstraktu konstatēts, ka tam ir pozitīva stabilizējoša iedarbība (ekvivalents L-tiroksīna lietošanai eksperimentā) uz lipīdu (tauku) un olbaltumvielu metabolismu.

Proti, retēja ekstrakts:

     samazināts holesterīna līmenis;

     novērsa sārmainās fosfatāzes samazināšanos un kreatinīna līmeņa paaugstināšanos;

     bija aizsargājoša iedarbība uz iekšējiem orgāniem, pasargāja tos no lielu eksperimentā izmantoto hormonu devu (mercazolil un L-tiroksīna) toksiskās iedarbības;

     samazinājies hormonu T3 un T4 līmenis St. ar hipertireozi.

Tajā pašā laikā retēja ekstraktam nebija negatīvas ietekmes uz iekšējo orgānu stāvokli vai perifēro asiņu parametriem.

Pamatojoties uz materiāliem no Valsts augstākās profesionālās izglītības iestādes ziņojuma “Federālās veselības un sociālās attīstības aģentūras Pjatigorskas Valsts farmācijas akadēmija” (Pjatigorska).

Retēja lietošana palīdz uzturēt vairogdziedzera veselību. Taču šo garšaugu ir daudz veidu, un iedarbīga ir tikai baltā ķīnīte, kuras augšanas vietas ir ļoti grūti atrast. Tā ir baltā cinquefoil, kas ir daļa no Endocrinol Evalar produkta.

Baltās retēja sastāvdaļas ir bioloģiski aktīvas vielas, kas nepieciešamas, lai uzturētu normālu vairogdziedzera darbību. Šo reto zāli audzē plantācijās Altaja pakājē. To savāc periodā, kad aktīvo vielu koncentrācija ir maksimālā. Pareiza apstrāde ļauj saglabāt katru noderīgo īpašumu.

Instrukcijas


Sastāvdaļas:

baltā retēja sakneņi un saknes, kapsula (želatīns), mikrokristāliskā celuloze (pildviela), baltā retēja ekstrakts, E vitamīns; kalcija stearāts, amorfs silīcija dioksīds (pretsalipes līdzekļi).

Komponents


Saturs 2 kapsulās (dienas deva)

Baltie retēja sakneņi un saknes


300 mg

Sausais baltā retēja ekstrakts


50 mg

E vitamīns


10 mg

 

Ieteicams kā bioloģiski aktīvs uztura bagātinātājs – papildus flavonoīdus saturošs E vitamīna avots.

Ieteikumi lietošanai

Pieaugušie: 2 kapsulas 1 reizi dienā ēšanas laikā. Ārstēšanas ilgums: 3 mēneši. Ieteicams lietot kopā ar Endocrinol krēmu-gelu, ko uzklāj uz ādas kakla rajonā. Tas nodrošina vienlaicīgu iekšējo un ārējo iedarbību, kā rezultātā tiek iegūta optimāla vairogdziedzerim nepieciešamo bioloģiski aktīvo vielu koncentrācija.

Kontrindikācijas

Individuāla sastāvdaļu nepanesamība, grūtniecība, zīdīšanas periods.

Uzglabāšanas apstākļi

Uzglabāt temperatūrā, kas nepārsniedz 25°C.

Ražotājs/organizācija, kas pieņem pretenzijas: Evalar CJSC, Krievija, 659332, Altaja teritorija, Biysk, st. Sociālists, 23/6

4602242002635