search

Dihidrokvercetīns Uztura bagātinātājs sirdij 20 tab. Evalar

7,50 €
AR PVN
Daudzums
Nav noliktavā (0)

 

Piegādes nosacījumi

Uzlabota kvercetīna formula veselības atjaunošanai un uzturēšanai bronhopulmonāro slimību gadījumā.

Aktīvā viela:
dihidrokvercetīns

Darbība:
plaušām un bronhiem: palīdz uzturēt normālu gaisa plūsmu bronhos, atvieglo elpošanu; sirdij un asinsvadiem: palīdz uzturēt normālu asins viskozitāti, sirdsdarbības ātrumu un asinsspiedienu.

  Dihidrokvercetīns ir Sibīrijas lapegles bioflavonoīds, kas ir labi pazīstams ne tikai Krievijā, bet arī Amerikā un Eiropā. Tas ir farmakoloģiski tīrāks kvercetīna veids, kas nav toksisks pat ļoti lielās devās.

Daudzi zinātniski pētījumi ir pierādījuši, ka dihidrokvercetīns labvēlīgi ietekmē kapilāru asinsvadu sieniņas stāvokli, samazina asins viskozitāti un novērš trombu veidošanos. Cilvēkiem ar bronhopulmonālām slimībām, piemēram, pneimoniju, hronisku bronhītu, astmu, HOPS (hronisku obstruktīvu plaušu slimību), tas palīdz samazināt lēkmju biežumu, ātrāk izzust klepus, elpas trūkumu, bronhu pietūkumu, uzlabo bronhu caurlaidību, plaušu audu atjaunošana un normāla elpošana1,2.

Austrumvirdžīnijas Medicīnas skolas Amerikas protokoli norāda uz pierādītu kvercetīna efektivitāti koronavīrusa ārstēšanā3. Arī jaunākie Ķīnas pētījumu dati liecina, ka dihidrokvercetīns ir ļoti daudzsološs koronavīrusa ārstēšanā4.

Dihidrokvercetīna uztura bagātinātājs tika izveidots, lai palīdzētu jums uzturēt plaušas, bronhus un sirdi veselīgu. Ietekme tiek panākta, pateicoties pozitīvajai ietekmei uz šo orgānu traukiem un asins reoloģiskajām īpašībām.
Uztura bagātinātāju ietekme uz bronhiem un plaušām:

     piedalās bronhu sienas tonusa un bronhu koka normāla caurlaidības saglabāšanā;

     palīdz atvieglot elpošanu;

     palīdz saglabāt elpošanas sistēmas fizioloģiskās funkcijas.

Uztura bagātinātāju ietekme uz sirdi un asinsvadiem:

     palīdz uzturēt asiņu viskozitāti optimālās vērtībās;

     palīdz uzturēt normālu sirdsdarbību un asinsspiedienu;

     piedalās “sliktā” holesterīna pārvēršanas procesā par “labo”;

     sniedz vispārēju stiprinošu iedarbību uz sirds un asinsvadu sistēmu.

Krievijā tieši Evalar dihidrokvercetīns ir reģistrēts kā līdzeklis normālas gaisa plūsmas uzturēšanai bronhos, bronhu sieniņu tonusa, plaušu un bronhu funkciju uzturēšanai.

Tāpēc ņemiet Dihidrokvercetīnu no Evalar. Atšķirībā no citiem, tam ir liela dihidrokvercetīna deva - 25 mg, un tas ir izgatavots no augstas kvalitātes izejvielām ar attīrīšanas pakāpi 98-100%. Tas nodrošina maksimālu aktīvās vielas aktivitāti, lai saglabātu elpceļu veselību.

Dihidrokvercetīns jālieto pēc ārsta ieteikuma: akūtā periodā - 5-10 tabletes 2 reizes dienā (250-500 mg), atveseļošanās periodā - 1 tablete 4 reizes dienā.

Instrukcijas

Sastāvdaļas:

Mikrokristāliskā celuloze (nesējs), dihidrokvercetīns, augu kalcija stearāts un amorfais silīcija dioksīds (pretsalipes līdzekļi).

Ieteicams kā bioloģiski aktīvs uztura bagātinātājs – dihidrokvercetīna avots. Dabīgais kapilāru aizsargs un antioksidants uzlabo asinsriti un atvieglo elpošanu. Sirdij un asinsvadiem tas palīdz uzturēt normālu asins viskozitāti, sirdsdarbības ātrumu, asinsspiedienu un holesterīna līmeni. Plaušām un bronhiem tas palīdz uzturēt normālu gaisa plūsmu bronhos, bronhu sieniņu tonusu, kā arī plaušu un bronhu funkcijas.

Ieteikumi lietošanai

Pieaugušajiem: 1 tablete dienā ēšanas laikā.

Kontrindikācijas

Individuāla sastāvdaļu nepanesamība. Pirms lietošanas ieteicams konsultēties ar ārstu. Nav zāles.

Ražots Krievijā, Evalar

4602242004745