search

Žeņšeņa tinktūra 25 ml

4,80 €

(192,00 € L)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā (3)

 

Piegādes nosacījumi

Sastāvdaļās:
Aktīvā viela:
žeņšeņa sakne;

Palīgvielas:
etanols 70%.

Ietekme

Žeņšeņa tinktūra stimulē centrālo nervu sistēmu, tai ir vispārēji tonizējoša, hipertensīva un hipoglikēmiska iedarbība: uzlabo ēstgribu, paaugstina asinsspiedienu, garīgo un fizisko veiktspēju, stimulē dzimumfunkciju; samazina vispārējo vājumu, paaugstinātu nogurumu, miegainību; samazina holesterīna un cukura līmeni asinīs, aktivizē virsnieru garozas darbību.

Farmakoloģiskā aktivitāte ir saistīta ar triterpēnglikozīdu (panaksozīdu, panakvilonu, panaksīnu), ēterisko un taukaino eļļu, pektīnvielu, vitamīnu, mikro- un makroelementu, kā arī fitoestrogēnu un daukosterīna saturu.

Indikācijas

Arteriālā hipotensija (zems asinsspiediens), astēnisks sindroms, fiziskais un garīgais nogurums, neirastēniskais sindroms, atveseļošanās periods pēc ilgstošas ​​un smagas, ieskaitot infekcijas, slimības, hipotoniska tipa neirocirkulācijas distonija, kompleksā terapijā novājinātas seksuālās funkcijas dēļ neirastēnija.

Kontrindikācijas

Paaugstināta jutība pret zāļu sastāvdaļām, arteriāla hipertensija (augsts asinsspiediens), paaugstināta uzbudināmība, epilepsija, krampji, miega traucējumi, akūtas infekcijas slimības, asiņošana, hroniskas aknu slimības, grūtniecība, zīdīšanas periods, bērni (līdz 12 gadiem).

Ar piesardzību: alkoholisms, traumatisks smadzeņu traumas, smadzeņu slimības.

Blakus efekti

Alerģiskas reakcijas, tahikardija, galvassāpes, miega traucējumi, paaugstināts asinsspiediens un hipoglikēmija.

Kā lietot, lietošanas gaita un devas

Iekšķīgi 30-40 minūtes pirms ēšanas, 15-25 pilieni 2-3 reizes dienā. Ārstēšanas kurss ir 30-40 dienas. Atkārtota kursa lietderīgumu nosaka ārsts.

Speciālas instrukcijas

Lai izvairītos no miega traucējumiem, zāles nedrīkst lietot pēcpusdienā.

Ir skaidri noteikta darbības sezonalitāte: visefektīvākā ir uzklāšana rudenī un ziemā.

Zāļu maksimālā dienas deva satur 0,7 g absolūtā etilspirta, maksimālā vienreizējā deva satur 0,23 g absolūtā spirta.

Ražotne: Ivanovas farmācijas rūpnīca, Krievija

4603184003476
3 vienības: