search

GF - Piena Vulunas tēja 100g - Ķīnas Imperatora tēja

10,99 €

(109,90 € kg)

AR PVN

Oriģināla Piena Vulunas tēja no Ķīnas. Ķīnas Imperatora tēja. Vulunas tēja ar oriģinālu, kārdinošu iebiezināta piena aromātu.

Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (1)

 

Piegādes nosacījumi

Oriģināla Piena Vulunas tēja no Ķīnas. Ķīnas Imperatora tēja. Vulunas tēja ar oriģinālu, kārdinošu iebiezināta piena aromātu.

Cilindra veida zelta papīra iepakojums ar melnu metāla vāciņu.

Vulunas tēja no Ķīnas valodas nozīmē - "Melnais Pūķis". Tā ir daļēji (50%) fermentēta tēja, kurai izmanto Tējas koka «Camelia Sinensis» lielās lapas. Fermentācijas process piekļūst lapas ārmalām un virsējai daļai. Tajā pat laikā tējas lapas iekšējie slāņi saglabā savu iekšējo struktūru un netiek fermentēti. Tāpēc tiek uzskatīts, ka Ūlongs apvieno gan zaļās tējas - spilgto aromātu, gan melnās tējas - bagātīgās garšas īpašības. Pēc klasifikācijas tā ierindojas pa vidu - starp zaļo un melno tēju.  Kīnieši Ūlonga tēju sauc par skaistuma un graciozitātes tēju. Vulunas tēja fizisko aktivitāšu laikā spēj sadedzināt 2x kaloriju salīdzinot ar zaļo tēju. Lielās lapās ir vairāk kofeīna un tanīna, kas palīdz aktivizēt šos procesus. Vulunas tējā esošās vielas palīdz uzlabot ādas šūnu sieniņas.

Ķīnas Imperatoram tēja speciāli tika fermentēta izmantojot piena tvaikus.

Laba ideja Dāvanai!

Sastāvdaļas: Ķīnas Vulunas (Oolong) tēja, dabīgs Piena aromāts.

Pagatavošana: atkarībā no tējas stipruma 1-2 g (1/2 - 1 tējkaroti) tējas apliet ar 150ml 90C karstu ūdeni. Izturēt 3-5 minūtes. Var apliet 2-3 reizes.

Brīdinājums: Uzglabāt tumšā, vēsā, sausā vietā.

Izcelsmes valsts: Ķīna.

6932877701176
1 Vienība